To... know as better του αντιδημάρχου Βέροιας Αλέκου Τσαχουρίδη με εκπροσώπους ΜΜΕ της Βέροιας


Την ευκαιρία να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο Βέροιας με τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Αλέκο Τσαχουρίδη είχαν την ευκαιρία δημοσιογράφοι της Βέροιας, το μεσημέρι του Σαββάτου (18/1/2020). 

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Αλέκου Τσαχουρίδη, ο οποίος κάλεσε τον Δήμαρχο και τους δημοσιογράφους, σε μια "to know as better" (κατά την ατάκα από την ελληνική ταινία) συνάντηση, από την οποία βγήκαν και πολλές ειδήσεις, πολιτικού και... παραπολιτικού ενδιαφέροντος! 

Στο τραπέζι έπεσαν πολλά θέματα, τόσο αρμοδιότητας του αντιδημάρχου, όσο και ευρύτερα. Για παράδειγμα, ζητήματα τεχνικά για δρόμους, πάρκα και άλλες παρεμβάσεις, το πολυσυζητημένο θέμα του βιολογικού καθαρισμού, τα νέα νεκροταφεία της Βέροιας, οι θέσεις στάθμευσης δικύκλων, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν, όπως και οι... προθέσεις των δύο πολιτικών για το πολιτικό τους μέλλον. 

Μάλιστα, ο Αλέκος Τσαχουρίδης δήλωσε ότι κατήλθε στις εκλογές στο πλευρό του Κώστα Βοργιαζίδη από επιλογή και θα είναι στο πλευρό όποια πολιτική επιλογή κι αν κάνει στο μέλλον, στην αυτοδιοίκηση ή αλλού! 


Στη συνάντηση παραβρέθηκε για λίγο και ο παλαιός εκδότης του "Λαού", Μιχάλης Πατσίκας, ο οποίος - με την ευκαιρία των 55ων "γενεθλίων" του ΛΑΟΥ (18/1/1965 το πρώτο φύλλο) του ζητήθηκε και αφηγήθηκε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές της μακρόχρονης πορείας της εφημερίδας και του συγκροτήματος. 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν (όπως εμφανίζονται στη φωτογραφία, από αριστερά): Κάτια Παπαϊωάννου ( από veriotis.gr), Παύλος Τουτουντζίδης (από εφ. Ημερήσια), Κώστας Τσιμόπουλος (από εφ. Βέροια και 24oresimathia.gr), Αλέκος Τσαχουρίδης (αντιδήμαρχος Βέροιας), Κώστας Βοργιαζίδης (Δήμαρχος Βέροιας), Μιχάλης Πατσίκας (προηγούμενος εκδότης εφ. "Λαός"), Ζήση Μ. Πατσίκας (εκδότης εφ. "Λαός" και παραγωγός του ΑΚΟΥ 99,6), Βίλλης Γαλανομάτης (εκδότης εφ. Βέροια) και Νίκος Βουδούρης (από το InVeria.gr και παραγωγός του ΑΚΟΥ 99,6).

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο