Το νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.Χ.Κ. Μακεδονίας - Ο Διονύσης Ντόβας και πάλι πρόεδρος


ΔΤ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2020 η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαιρίσεως Κεντρικής Μακεδονίας, με παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και εκπροσώπων από όλα τα Σωματεία της Ενώσεως,

Την ίδια ημέρα, η Ε.Σ.Χ.Κ. Μακεδονίας, για να γιορτάσει τα 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της, διοργάνωσε τουρνουά ΜΙΝΙ Αγοριών – Κοριτσιών με μεγάλη συμμετοχή των Σωματείων της Ένωσης. Παράλληλα, απονεμήθηκαν τα κύπελλα στις Πρωταθλήτριες Ομάδες της Ένωσής μας για το Πρωτάθλημα 2018-2019 ανά κατηγορία: ΝΕΑΝΙΔΩΝ –Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΠΑΙΔΩΝ – ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης στον αθλητικογράφο της πόλης μας κ. Βασίλη Βόλκο, για την πολυετή προσφορά του στην αθλητική δραστηριότητα του τόπου μας.

Άξιο αναφοράς, ότι φέτος είχαμε και εκπροσώπους από την περιοχή της Θεσσαλίας, η οποία πλέον αποτελεί κομμάτι της Ενώσεώς μας.

Μετά τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του προηγούμενου Δ.Σ., αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και κατατέθηκαν προτάσεις για το μέλλον του αθλήματος από τους αντιπροσώπους των Ομάδων.

Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, με το Αθλητικό Σωματείο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ να είναι ο τυχερός της ημέρας, κερδίζοντας δύο μπάλες αγώνων.

Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Η σύνθεση του Δ.Σ. μετά την κατανομή των αξιωμάτων, είναι η εξής:

Πρόεδρος: ΝΤΟΒΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Αντιπρόεδρος: ΜΠΟΥΤΚΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεν. Γραμματέας: ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ταμίας: ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Μέλη: Βαλαβάνη Αικατερίνη, Μαρκοβίτση Ευφημία, Τέσσας

Αναπληρωματικά μέλη:

Ζαμάνης Γεώργιος, Ιωάννου Κων/νος, Μπαλτατζής Νικόλαος.

Εξελεγκτική Επιτροπή:

Δραγκόλας Παύλος, Τσανακτσίδης Ιωάννης, Φιλόσογλου Δημήτριος.

Ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης, δήλωσε: « Σας ευχαριστώ όλους, για την τιμή που μου κάνατε, να με εκλέξετε για Τρίτη τετραετία στο Δ.Σ. της Ένωσης. Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας αντιστέκεται γερά ,στις αντίξοες οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε καθημερινά όλοι μας. Με τη βοήθεια των γονέων , των προπονητών και των φίλων του αθλήματος, συνεχίζουμε να πρωτοστατούμε τόσο σε καθαρά αθλητικό επίπεδο - αφού προσπαθούμε να κρατάμε γεμάτα τα γήπεδα με τη νεολαία μας, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού οι Ομάδες μας κάθε χρόνο διακρίνονται στις πρώτες θέσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων σε άνδρες και γυναίκες. Συγχαρητήρια για την εκλογή των νέων μελών του Δ.Σ και εύχομαι να έχουμε μια δημιουργική περίοδο για το άθλημα . Εύχομαι από καρδιάς Καλή Χρονιά σε όλη την αθλητική κοινότητα με υγεία και προκοπή τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο».

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο