Βέροια: ΙΧ τούμπαρε και... κοψοχόλιασε - Τυχερή η οδηγός χάρη σε μία... κολώνα!


Ανατροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ της Πέμπτης (16/1/2020) επί της οδού Αφροδίτης στη Βέροια (μεγάλη κατηφόρα από Βίλα Βικέλα προς Παπάκια), με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό νεαρής οδηγού. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του laosnews.gr, το αυτοκίνητο κατέβαινε την μεγάλη κατηφόρα της οδού Αφροδίτης με κατεύθυνση προς τα «Παπάκια» και οδηγούσε νεαρή οδηγός, η οποία έχασε τον έλεγχο και «τούμπαρε» στο αντίθετο ρεύμα, περίπου στο ύψος της συμβολής με την οδό Σμύρνης.

Το ίδιο δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες που αναφέρουν ότι ίσως οι τροχοί του αυτοκινήτου «βρήκαν» σε κράσπεδο στην δεξιά πλευρά και η νεαρή οδηγός επιχείρησε να διορθώσει την πορεία με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο. Επίσης μαρτυρίες περιοίκων, αναφέρουν ως επιβαρυντικούς παράγοντες για την πρόκληση του ατυχήματος την ολισθηρότητα του δρόμου λόγω υγρασίας που δημιουργεί γλίτσα, αλλά και την μεγάλη κλίση στο σημείο που επιταχύνει το αυτοκίνητο.

Την αστυνομία κάλεσε διερχόμενος οδηγός δικύκλου, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, που κατέφθασαν σε λίγα λεπτά στο σημείο. Η νεαρή οδηγός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για κάταγμα στο χέρι της.

Την πορεία του αυτοκινήτου μετά την ανατροπή του, διέκοψε κολώνα της ΔΕΗ, αλλιώς θα συνέχιζε την πορεία του λόγω της μεγάλης κλίσης, ενώ από τύχη δεν είχαμε χειρότερα, μιας και στο αντίθετο ρεύμα δεν υπήρχε την στιγμή της ανατροπής άλλο όχημα.

Πληροφορίες από laosnews.gr



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο