Βέροια: Απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από την υπό κατασκευή γέφυρα Κούσιου!


Να αυτοκτονήσει πηδώντας από την υπό κατασκευήν γέφυρα Κούσιου στη Βέροια απειλούσε ένας 47χρονος - σύμφωνα με πληροφορίες και το επιτόπιο ρεπορτάζ του InVeria.gr - το βράδυ της Τρίτης 7 Ιανουαρίου 2020, κινητοποιώντας Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ για να τον αποτρέψουν.

Ο άνδρας, που φέρεται να είχε οικογενειακά προβλήματα κατά τις πληροφορίες που συνέλεξε το InVeria.gr, ανέβηκε στον σκελετό της υπό κατασκευή γέφυρας και απειλούσε να πέσει στο κενό και να θέσει τέρμα στη ζωή του. 

Στο σημείο έσπευσαν και οικεία του πρόσωπα χωρίς αρχικά να καταφέρουν να τον πείσουν. Τελικά, χάρη στην παρέμβαση Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας πείστηκε να κατέβει από τη γέφυρα και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας για τα περαιτέρω. 

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της Βέροιας περιστατικό και μάλιστα σε μία γέφυρα που δεν έχει κατασκευαστεί καν! Επιπλέον, προκύπτει ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα ασφάλειας στο εργοτάξιο της γέφυρας, καθώς γεννάται το ερώτημα αν έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας στο σημείο ή μπορεί ο καθένας, ακόμη και παιδιά, να προσεγγίσει το σημείο, με κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο