Δείπνο της «Αγάπης» προσέφερε ο π. Λάζαρος Μουρατίδης σε κατηχούμενους του Διαβατού


Το δείπνο της «Αγάπης» προσφέρθηκε στο Τμήμα Κατήχησης για νέα ζευγάρια – νέους γονείς, τη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, στην Αίθουσα του Ιερού Ναού της Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στο Διαβατό. 

Ο ιερέας  του χωριού, π. Λάζαρος Μουρατίδης, σε συνεννόηση με την ομάδα κατήχησης του, την καθιερωμένη μέρα κατήχησης, διοργάνωσε ένα δείπνο γιορτής, ένα «μίνι» τσίκνισμα καθώς η εβδομάδα αυτή αποτελούσε λυτή, επιτρέποντας την βρώση κρέατος την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα που προσέφεραν με χαρά οι κυρίες του κατηχητικού.

Ο ιερέας  του Ιερού Ναού, π. Λάζαρος Μουρατίδης, πρόσφερε ως δώρο στους κατηχητές, το βιβλίο «Δώρο Θεού - θεμέλια συζυγίας». Αναφέρθηκε, επίσης,  στους αγίους προστάτες των ζευγαριών Ακύλα και Πρίσκιλλα, ως ορθόδοξο πρότυπο συζυγίας, ενώ κλείνοντας ευχήθηκε καλό ξεκίνημα Σαρακοστής.

Το τμήμα κατήχησης για νέα  ζευγάρια – νέους γονείς αλλά και για κάθε νέο που επιθυμεί να κατηχηθεί πραγματοποιείτε κάθε Παρασκευή απόγευμα στις 7μμ στην αίθουσα του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου & Ελένης στο Διαβατό, ενώ δίνεται η δυνατότητα φύλαξης των παιδιών και δημιουργική απασχόληση τους, ώστε να μπορούν οι γονείς να κατηχηθούν. 



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο