Φιλοξενία Τουριστικών Πρακτόρων και Β2Β συναντήσεις στη Βέροια


ΔΤ: Τη Βέροια επισκέφτηκαν την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, μετά από πρόσκληση της Αντιδημαρχείας Τουρισμού του Δήμου Βέροιας, δύο τουριστικά γραφεία από την Αθήνα, το KyklosTravel και το El-VeTours.

Μετά από την περιήγηση των πρακτόρων στα σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου Βέροιας, την Παρασκευή στις 18.00 ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κύριος Βασίλης Λυκοστράτης υποδέχτηκε τους πράκτορες και τους επιχειρηματίες του τουρισμού της Βέροιας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Εκεί, ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου και στοχεύοντας στο να εντάξουν τη Βέροια στα προγράμματα αυτά, οι πράκτορες, αφού έκαναν παρουσίαση των πρακτορείων τους παρουσίασαν τα σχεδιαζόμενα προϊόντα-πακέτα τους και των προοπτικών που ανοίγονται για τις αγορές αυτές.Το «KYKLOS TRAVEL» ειδικεύεται στον Εισερχόμενο Τουρισμό  από τις αγορές Ισπανίας, Πορτογαλίας και Λατινικής Αμερικής,  ενώ γίνεται συνεχής διεύρυνση συνεργασιών με τις πιο πρόσφατες να προέρχονται από Β. Αμερική και Ισραήλ, ενώ το  «EL-VE TOURS» είναι ένα Φινλανδοελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο με αγορές εξειδίκευσης τη Φινλανδία, τη Νορβηγία, τη Δανία και τη Σουηδία. 

Στη συνέχεια ακολούθησαν Β2Β συναντήσεις ανάμεσα στους τουριστικούς πράκτορες και επιχειρηματίες της πόλης, μια διαδικασία που φέρνει σε άμεση επαφή και συνεργασία τον τουριστικό πράκτορα με τον επιχειρηματία της Βέροιας. Παράλληλα, έγιναν διερευνητικές συζητήσεις με τον κύριο Λυκοστράτη προκειμένου να αυξηθούν οι ημέρες παραμονής των επισκεπτών προσφέροντας νέες εμπειρίες στον επισκέπτη όπως αγροτουριστικές, οινικές, περιβαλλοντικές, αθλητικές, γαστρονομικές και άλλες εμπειρίες που η περιοχή μπορεί να προσφέρει.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και οι σπουδαστές της ειδικότητας “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας” του ΙΕΚ Βέροιας μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κύριος Βασίλης Λυκοστράτης θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στους τουριστικούς πράκτορες που αποδέχτηκαν την πρόταση να επισκεφτούν το Δήμο Βέροιας και να συναντηθούν με τους επιχειρηματίες του Δήμου αλλά και τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν τόσο στις παρουσιάσεις και στις Β2Β συναντήσεις και στην μοναδική φιλοξενία που παρείχαν στους εκλεκτούς επισκέπτες.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο