Η πρώτη αντίδραση του Δημάρχου Βέροιας στις καταγγελίες Γ. Καμπούρη για το Αρχοντικό Σαράφογλου στον ΑΚΟΥ 99,6 (βίντεο)


Τις πρώτες απαντήσεις στα όσα καταγγέλλει ο πρώην Διευθυντής της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας Γιάννης Καμπούρης έδωσε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, μιλώντας στην καθημερινή εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,6 "Λαϊκά και Αιρετικά", με τους Ζήση Μ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη

Ο Κώστας Βοργιαζίδης μίλησε λίγη ώρα μετά την κοινοποίηση της επιστολής και επειδή δεν την είχε διαβάσει όλη έμεινε κυρίως στις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Ο Δήμαρχος Βέροιας σχολιάζοντας τα περί "προεκλογικών συμφωνιών", ανέφερε ότι εκτιμά ιδιαίτερα τον Γιάννη Καμπούρη και για αυτό δεν θα σχολιάσει όπως θα σχολίαζε για οποιονδήποτε άλλο και τα χαρακτήρισε "αστεία πράγματα". 

Σχετικά με την "μυστικοπάθεια" της απόφασης ανέφερε ότι τις αποφάσεις αυτές τις παίρνει η Εκτελεστική Επιτροπή, στην οποία μετέχουν ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων και στη συνεδρίαση εκείνη δεν ήταν τυχαία ο Πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς, για αυτό και δεν ενημερώθηκε. 

Για το λόγο που αποφασίστηκε να αρθεί η χρήση από την ΚΕΠΑ ο Δήμαρχος απάντησε ότι αυτό έγινε "για να ξαναζωντανέψει ένα κτίριο που ρημάζει", ενώ για το λόγο που επιλέχθηκε να δοθεί στο Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας ο κ. Βοργιαζίδης απάντησε ότι τουλάχιστον από το 2011 που ο ίδιος εμπλέκεται στα αυτοδιοικητικά (αλλά και νωρίτερα), το Λύκειο "ζητούσε επιμόνως την παραχώρηση της χρήσης του Αρχοντικού Σαράφογλου", ενώ απαντώντας αν υπήρχαν και άλλοι Σύλλογοι που το είχαν ζητήσει ανέφερε ότι δεν έχει υπόψη άλλο αίτημα. 

Δείτε το απόσπασμα από την παρέμβαση του Δημάρχου:




Δείτε όλη την εκπομπή "Λαϊκά και Αιρετικά" της Παρασκευής (7/2/2020) με την αρχική παρουσίαση του θέματος και στη συνέχεια την παρέμβαση του Δημάρχου Βέροιας (η παρουσίαση στο 5' και η παρέμβαση του Δημάρχου στο 26' 30΄΄):



(φωτο αρχείου)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο