Μιλάει πολύ ο Λάζαρος... Μένει να δούμε αν τον ακούνε κιόλας!


"Προεκλογικά δεσμεύθηκα σε όλες και σε όλους τους Ημαθιώτες, σε όλους εσάς, ότι με την εκλογή μου, θα είστε ΕΣΕΙΣ στη Βουλή. Και προσπαθώ να είμαι συνεπής στη δέσμευσή μου. Πρόσφατο δημοσίευμα της Εφημερίδας "Παραπολιτικά" παραθέτει και τους σχετικούς αριθμούς. Στις πρώτες θέσεις σε αριθμό ομιλιών, μαζί με εξαιρετικούς συναδέλφους μου, γιατί τα προβλήματα του τόπου μας χρειάζονται ανάδειξη και συνεχή αγώνα για επίλυση.
Ομιλίες για τα κόκκινα δάνεια, για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, για τον ΕΝΦΙΑ και τις 120 δόσεις, για το μεταναστευτικό - προσφυγικό, για τους Έλληνες του Εξωτερικού, για τον νέο εκλογικό νόμο, για τον Προϋπολογισμό και τόσες ακόμη, καταδεικνύουν - ελπίζω - ότι είμαι εδώ για να εργάζομαι καθημερινά για την Ελλάδα που αγαπάμε, για την Ημαθία που αξίζουμε. Το προεκλογικό σύνθημα "ΕΣΥ στη Βουλή", παραμένει ενεργό. Γιατί τιμώ και θα τιμώ την εντολή που μου δώσατε".

Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά" για τους βουλευτές που μιλούν... πολύ στη Βουλή. 

Ο Λάζαρος μίλησε 22 φορές στους 7 μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ, δηλαδή περίπου 3 ομιλίες το μήνα (αν τις επιμερίζαμε). 

Πρώτος σε ομιλίες είναι ο "γείτονας" βουλευτής Πέλλας και πρώην υπουργός Γεώργιος Καρασμάνης, με 57 ομιλίες, δηλαδή - αν τις επιμερίζαμε - 8 ομιλίες το μήνα και αν το κάναμε και αν εβδομάδα, 2 ομιλίες τη βδομάδα... 

Μπορεί να υπάρχουν και πιο... άλαλοι βουλευτές, αλλά σίγουρα υπάρχουν και υπερδιπλάσιες ομιλίες από αυτές του βουλευτή μας. Αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι το πόσο πολύ μιλάει κανείς, αλλά το τι λέει και - κυρίως - το τι αποτέλεσμα έχουν τα λόγια... 

Μπράβο, το λοιπόν, στον Λάζαρο Τσαβδαρίδη για τις... επιδόσεις του και χαιρόμαστε που ακούγεται έντονα η φωνή ενός βουλευτή μας. Σε κάποια φάση ωστόσο θα περιμένουμε να δούμε πόσα από αυτά που είπε εισακούσθηκαν και πόσα ωφέλησαν την Ημαθία και τους κατοίκους της.

Διότι δεν αρκεί ένας δραστήριος βουλευτής, αλλά χρειάζονται και σοφά λόγια και ευήκοα ώτα... Ας ελπίζουμε να υπάρξει ο συνδυασμός αυτών των δύο!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο