Μπαράζ ακυρώσεων εκδηλώσεων από Συλλόγους και Φορείς της Ημαθίας


Ένας μετά τον άλλο Σύλλογοι και φορείς που προγραμμάτιζαν εκδηλώσεις για το τριήμερο της Αποκριάς της ακυρώνουν, συμμορφούμενοι στην Κοινή Υπουργική Απόφαση, στο πλαίσιο των εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού. 

Στο InVeria.gr έφτασαν ήδη ανακοινώσεις ακύρωσης από τους εξής φορείς και συλλόγους: 

- Τοπική Κοινότητα Αγίας Μαρίνας (Κούλουμα)

- Θρακική Εστία Βεροίας (ετήσιος χορός)

- «Τα Παιδιά της Άνοιξης»  (ετήσιος χορός)

- Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμαριάς "Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ" (Κούλουμα)

- Μορφωτικός  Χορευτικός Σύλλογος  Χαρίεσσας (ετήσιος χορός)

- Πολιτιστικός Φιλαθλητικός  Όμιλος Ράχης (Κούλουμα)

- Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας (εκδηλώσεις)

***

Η Τοπική Κοινότητα Αγίας Μαρίνας με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους δημότες, τους επισκέπτες και τη δημόσια υγεία ματαιώνει την εκδήλωση " Κούλουμα " της Αγίας Μαρίνας σύμφωνα με το περιεχόμενο της σχετικής ΚΥΑ.
Η ορθή πληροφόρηση και η ψυχραιμία μας είναι ο ασφαλέστερη οδός για την διαχείριση του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού.
Οι προμήθειες θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Καλή Σαρακοστή σε όλους.

Με τιμή
Η Πρόεδρος της Κοινότητας 
Σοφία Παπά

***

Η Θρακική Εστία Βεροίας σας ενημερώνει  ότι, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου λόγω κορανοϊού, ο προγραμματισμένος ετήσιος χορός μας για αύριο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, ακυρώνετε.
Να έχετε ένα ευχάριστο τριήμερο

Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΚΑΛΗΣ  ΣΤΑΘΗΣ

***

Το Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας και το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» μετά από έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να ακυρώσει τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του, το Σάββατο στις 29 Φεβρουαρίου 2020 στο Κέντρο Διασκέδασης «ΣΕΙΡΙΟΣ» στο Μακροχώρι. 
Ο σύλλογος εφαρμόζει την κοινή υπουργική απόφαση για τον Κορονοΐο που εξέδωσαν τα Υπουργεία Υγείας, Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, περί ματαίωσης των εκδηλώσεων σε όλη την χώρα. 
Με αίσθημα ευθύνης προς του συμπολίτες μας, λόγω του κινδύνου μετάδοσης του ιού, ο Χορός θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο. 
Οι κάρτες που έχουν χορηγηθεί, θα χρησιμοποιηθούν στην επόμενη ημερομηνία διεξαγωγής του Χορού. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

***

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμαριάς "Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ" συμμορφουμενος στην Κοινή Υπουργική Αποφαση που εξέδωσαν τα Υπουργεία Υγείας, Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, περί ματαίωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την χώρα και με υψηλό αίσθημα  απέναντι στις νέες εξελίξεις ακυρώνει την προγραμματισμένη εκδήλωση "Κούλουμα 2020".

Από το Δ.Σ.

***

Ο Μορφωτικός  Χορευτικός Σύλλογος  Χαρίεσσας κατόπιν ενημέρωσης και λαμβάνοντας υπόψη την τελευταία απόφαση του υπουργείου υγειας, σχετικά με την διακοπή διεξαγωγής οποιασδήποτε εκδήλωσης, σας ανακοινώνει ότι ο ετήςιος χορός και η εκδήλωςη της Καθαράς Δευτέρας, δεν θα πραγματοποιηθούν. Είναι θέμα υψίστης σημασίας για την δημόσια υγεία και δεν χρειάζεται πανικός ! Καλή Σαρακοστή !

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Μετά τιμή,
Το ΔΣ του συλλόγου

***

Από τον Πολιτιστικό Φιλαθλητικό  Όμιλο Ράχης ανακοινώνεται επίσημα ότι με βάση την ΚΥΑ 13776/23-2-2020 με Θέμα ¨Ματαίωση όλων των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στη Χώρα , ακυρώνονται οι εκδηλώσεις του συλλόγου μας που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 1 και την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020. Ζητούμε την κατανόηση όλων σας διότι η Δημόσια  Υγεία είναι πρώτιστο καθήκον όλων μας.

***

Από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας ανακοινώνεται επίσημα ότι με βάση τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον κορονοϊό και τα αντίστοιχα μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης του, δυστυχώς ακυρώνονται οι εκδηλώσεις του σωματείου που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 1 και την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020.
Ο υγειονομικός χαρακτήρας που περιελάμβαναν και οι δύο εκδηλώσεις, αλλά και ο μεγάλος αριθμός ατόμων που επρόκειτο να συμμετέχουν σε αυτές, αποτελούν τους δύο βασικούς λόγους ακύρωσής τους. Ζητούμε την κατανόηση όλων και παράλληλα ευχόμαστε το πλήγμα από τον ιό, να είναι το ελάχιστο δυνατό.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο