Οι παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας της Δευτέρας (24/2/2020)


ΔΤ: Μια σειρά σημαντικών θεμάτων που ταλαιπωρούν την ζωή των δημοτών του Δήμου μας και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, της 24ης Φεβρουαρίου 2020.

Ζητήματα που ως αιτία και κοινό παρονομαστή έχουν την αντιλαϊκή πολιτική της υποχρηματοδότησης, των ματωμένων πλεονασμάτων, των προηγούμενων κυβερνήσεων καθώς και της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ και την συναίνεση και συμφωνία με αυτήν την πολιτική, της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βέροιας και των υπόλοιπων παρατάξεων-πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Συγκεκριμένα αναδείξαμε τα παρακάτω ζητήματα:

Τις ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Βέροιας και την επιτακτική ανάγκη για επαρκή και μόνιμη στελέχωση του ακτινολογικού Τμήματος του Κέντρου Υγείας Βέροιας άλλα και όλων των Τμημάτων του Κέντρου Υγείας ώστε να ανταποκρίνεται αυτό στις ανάγκες των δημοτών, καθώς διανύουμε και μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο.

Τη συνεχιζόμενη ιδιωτικοποίηση-ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και μεταξύ άλλων και 127 ακινήτων στον Δήμο Βέροιας(ανάμεσα σε αυτά χώροι πρασίνου, παιδικές χαρές, πλατείες, αρχαιολογικοί χώροι στη Βεργίνα, εκκλησίες, ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, το Βυζαντινό Μουσείο, το γήπεδο Μπάσκετ στην Ελιά, τα Δίδυμα Λουτρά του Σινάν, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, το παλιό Δικαστικό Μέγαρο κ.α.) και τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής και των άλλων παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο που αποδέχονται αυτήν την κατάσταση.

Τις εργασίες συντήρησης, βελτίωσης και ασφαλούς πρόσβασης που απαιτείται να γίνουν στον χώρο εκδηλώσεων-θεατράκι στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, στην Καλλιθέα.

Τις συχνές διακοπές νερού στα χωριά και την πόλη του Δήμου εξαιτίας βλαβών από την παλαιότητα του δικτύου ύδρευσης και την ανάγκη να προγραμματιστούν και να ξεκινήσουν επιτέλους να υλοποιούνται έργα αντικατάστασης του παλαιού δικτύου.

Τέλος, τις εργασίες συντήρησης που απαιτούνται να γίνουν στους αγροτικούς δρόμους του Δήμου για να διευκολυνθεί η πρόσβαση των αγροτών στα χωράφια τους.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο