Οι Προσκοπικές Δραστηριότητες του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας τον Φεβρουάριο


ΔΤ: Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι ο Φεβρουάριος υπήρξε ένας μήνας πλούσιος σε "Προσκοπικές Δραστηριότητες" για το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας!

Ο μήνας μπήκε με διήμερες εκδρομές, των Αγελών Λυκοπούλων μας στην "Φυτεία" και της Ομάδας  Προσκόπων  στο "Δάσκειο"! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και τις δύο Κοινότητες  για την φιλοξενία τους, όπως και την μαγείρισσα μας κυρία Χριστίνα Αντωνίου , για τις υπέροχες γεύσεις που μας μαγείρεψε!

Στην συνέχεια , είχαμε  την χαρά να φιλοξενήσουμε για μια ολόκληρη μέρα το "2ο Σύστημα Καλλιθέας Θεσσαλονίκης", μαζί  με το οποίο επισκεφτήκαμε τους "Μακεδονικούς Τάφους"  της Βεργίνας! Η επίσκεψη μας σε αυτούς ήταν εποικοδομητική τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγάλους χάρη στην βοήθεια της κυρίας Γιώτας Μούμου , την οποία και ευχαριστούμε! 

Με την ευκαιρία της 22 Φεβρουαρίου, που είναι η Προσκοπική Ημέρα "ΣΚΕΨΗΣ και ΦΙΛΙΑΣ", συλλέξαμε με τη βοήθεια των Βεριωτών , 700 kg τρόφιμα, τα οποία τα αποδώσαμε στην "ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ  ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΝ"  Βέροιας και σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη! Να ευχαριστήσουμε τα super market Γαλαξίας και Σκλαβενίτης που μας φιλοξένησαν και μας στήριξαν σε αυτήν μας την προσπάθεια!

Ο μήνας συνεχίστηκε με ζωηρό "Παιχνίδι Πόλης" για Λυκόπουλα  και Προσκόπους , σε συνεργασία με τα άλλα δύο Συστήματά  Προσκόπων της πόλης μας! Ακόμα, τα μέλη μας είχαν την χαρά να περιπλανηθούν σε όλο τον κόσμο μέσα από τα «5500 Προσκοπικά Γραμματόσημα», μια ανεκτίμητης αξίας συλλογή που έφεραν στην πόλη μας η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε αυτούς!

Η τελευταία δράση του μήνα ήταν το "Αποκριάτικο Πάρτυ" μας, στην "SALA Ελιάς" για το οποίο πήραμε συγχαρητήρια από πολλούς, για το κέφι που είχε το πάρτυ αυτό! 
Ευχόμαστε σε όλους καλό Τριήμερο Αποκριάς!!!

Ο Αρχηγός του 3ου Συστήματος Βέροιας
Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο