Στη Βέροια ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Κων/νος Τσουβάλας - Τα είπε με Διεύθυνση και Αστυνομικούς και συνεχάρη την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.


Την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας επισκέφτηκε το Σάββατο 22-02-2020 ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, όπου συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Διονύσιο Κούγκα και εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας. 

Στη συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν  τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης αλλά και γενικότερα θέματα αστυνομικής φύσεως που απασχολούν το Νομό Ημαθίας. 

Στη συνέχεια συναντήθηκε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας αλλά και της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ημαθίας. Η αντικατάσταση του απαρχαιωμένου μηχανοκίνητου στόλου, η συνεχής καταπόνηση του προσωπικού με τις μετακινήσεις σε μέτρα ασφάλειας τροχαίας και τάξης, η λειψανδρία των αστυνομικών υπηρεσιών, όπως και το θέμα της μεταστέγασης των Αστυνομικών Υπηρεσιών σε ιδιόκτητο κτίριο, ήταν τα βασικά θέματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών στον Γενικό Γραμματέα.  

Η επίσκεψη του κ. Τσουβάλα ολοκληρώθηκε με γεύμα σε εστιατόριο της πόλης το οποίο πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή καθώς και του
προέδρου και μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας. 

Μάλιστα., κατά τη διέλευσή του από το κέντρο της πόλης συνάντησε τους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εκτελούσαν υπηρεσία εκείνη την ώρα, συνομίλησε για λίγα λεπτά μαζί τους και αφού τους συνεχάρη, τους ευχήθηκε καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο τους και ο ίδιος ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί τους.Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο