Στην AGROTICA η Φρόσω Καρασαρλίδου – Παραβρέθηκε και σε αγροτική Ημερίδα στα Τρίκαλα


ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Φρόσω Καρασαρλίδου: Παρούσα και φέτος, στην 28η AGROTICA, η βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Φρόσω Καρασαρλίδου, επισκέφθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, εκθεσιακούς χώρους  ημαθιώτικων επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα καθώς και παραγωγούς φυτών,  συναντήθηκε  με αγρότες και ενημερώθηκε για την δυναμική παρουσία τους  στη Έκθεση, στο πλαίσιο της εξωστρεφούς αντίληψης που διέπει πλέον αρκετές επιχειρήσεις του Νομού, οι οποίες  ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις και τα υψηλά στάνταρ της παγκόσμιας Αγοράς.  

Η κα Καραλαρλίδου, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε τα εκθεσιακά περίπτερα των  VITRO HELLAS S.A., Φυτώρια Μίλης (Μονόσπιτα), Φυτώριο Αμπέλου Ταραλάς (Αγ. Βαρβάρα), ΚΑΡΒΕΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., κ.α. και συνομίλησε με τους υπεύθυνους.


Συμμετοχή σε Ημερίδα για την Αειφόρο Ανάπτυξη και την Αγροτική Πολιτική στα Τρίκαλα Ημαθίας


Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η βουλευτής της Ημαθίας συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην  Ημερίδα για την Αειφόρο Ανάπτυξη και την Αγροτική Πολιτική που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα Ημαθίας. Στον χαιρετισμό της η κα Καρασαρλίδου τόνισε τον πολλαπλό ρόλο του σημερινού αγρότη, που λειτουργεί και ως εργάτης και ως επιχειρηματίας και για τον λόγο αυτό  είναι αναγκαία η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτισή του, σε τεχνογνωσία και καινοτόμες ιδέες που  μπορούν να δώσουν προοπτικές οικονομικής ανάτασης στην χώρα και στην αγροτική Ημαθία.

Περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσία της βουλευτή στην Agrotica:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο