Την Agrotica επισκέφθηκε ο Κώστας Καλαϊτζίδης


Τη διεθνή έκθεση αγροτικών μηχανημάτων και εφοδίων, AGROTICA 2020 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ Helexpo στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης

Στη διάρκεια της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με επιχειρηματίες από την Ημαθία που συμμετείχαν στην έκθεση και να τους συγχαρεί για την εξωστρεφή προσπάθεια που καταβάλουν και για την συνεχή πρόοδο των επιχειρήσεών τους. 


Παράλληλα, μαζί με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Σωτήρη Μπάτο, επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το περίπτερο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του ΕΛΓΑ και άλλων υπηρεσιών, χώρους παρουσίασης πανεπιστημίων καθώς και άλλα εκθεσιακά περίπτερα. Κατά την επίσκεψή του στην Agrotica ο Κώστας Καλαϊτζίδης είχε επίσης σύντομη συνάντηση και με τον βουλευτή Θεσσαλονίκης (ΝΔ), Δημήτρη Κούβελα.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ


Με αφορμή την επίσκεψή του, στην 28η Agrotica, ο Κώστας Καλαϊτζίδης δήλωσε: «Με την επίσκεψή μου στην Agrotica και μέσω των συναντήσεων που είχα με επιχειρηματίες και στελέχη σε εκθεσιακά περίπτερα επιχειρήσεων της Ημαθίας, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ακόμη μια φορά, το υψηλό, καινοτόμο και σύγχρονο επίπεδο των παραγωγικών μονάδων της περιοχής μας. Και πάλι θερμά συγχαρητήρια σε όλους, για την συνεχή επιχειρηματική πρόοδο που κατακτούν, για τον αγώνα που κάνουν ως επιχειρηματίες και ως στελέχη αλλά και για εξωστρεφή προσπάθεια που καταβάλουν, προβάλλοντας μέσω των δραστηριοτήτων τους, το έντονα δημιουργικό και άκρως παραγωγικό πρόσωπο της Ημαθίας. Έδωσα επίσης συγχαρητήρια σε εκπροσώπους της ΔΕΘ Helexpo για την πρωτοφανή επιτυχία της φετινής Agrotica και τους δήλωσα την αμέριστη συμπαράστασή μου για την τεράστια αναπτυξιακή προσπάθεια που καταβάλουν και έχει θετικό αντίκτυπο και στην ευρύτερη περιφέρεια».

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο