Το Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας έκοψε την βασιλόπιτά του


ΔΤ: Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 09-02-2020 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το προσωπικό του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Άρωμα Πόλης» στη Βέροια. 

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Κούγκας καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε για μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Επιτελείου για τη μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία τους, η οποία θα συνεχιστεί για τουλάχιστον ένα ακόμη έτος αφού ο κ. Κούγκας παραμένει και τη νέα χρονιά στην ίδια θέση ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας. 

Ο Αστυνομικός Διευθυντής επεσήμανε ότι, παρά τις δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαφυλάξει την ασφάλεια των πολιτών και διαβεβαίωσε όλους τους Αστυνομικούς και παρευρισκόμενους πολίτες του χώρου ότι η Ελληνική Αστυνομία θα είναι πάντα στο πλευρό τους και η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους. 

Στη συνέχεια έκοψε την βασιλόπιτα όπου τυχερός αναδείχθηκε ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Κούγκας κερδίζοντας το φλουρί, καθώς και σε επίπεδο γραφείων το προσωπικό του Γραφείου Διαχείρισης.

Η εορταστική ημέρα όμως έκρυβε και άλλες εκπλήξεις όπου σε προσφερόμενα δώρα τυχερή ήταν η Αρχιφύλακας Χριστίνα Θεοδωρίδου. Επίσης άλλα δύο (2) άτομα κέρδισαν ύστερα από κλήρωση ένα πολυήμερο ταξίδι στο εξωτερικό προσφορά του ιδιοκτήτη του χώρου κ. Απόστολου Εμμανουηλίδη.









Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο