Βέροια: Μεγαλέμπορος ναρκωτικών τράκαρε 3 περιπολικά και ένα ΙΧ προσπαθώντας να αποφύγει την σύλληψη


Άγρια καταδίωξη αυτοκινήτου 48χρονου διακινητή ναρκωτικών σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/2/2020) στην Εγνατία Οδό, η οποία έληξε αφού ο δράστης συγκρούστηκε με 3 περιπολικά και ένα ΙΧ... 

Ο 48χρονος εντοπίστηκε να κινείται με το όχημα στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Βέροιας, στο οποίο μετέφερε - όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων - 24 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 33 κιλών και 668 γραμμαρίων και άλλες 11 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 1 κιλού και 138 γραμμαρίων. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι τις ναρκωτικές ουσίες τις είχε εισάγει νωρίτερα από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στην ελληνική επικράτεια.

Στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, προσέκρουσε σε 3 υπηρεσιακά οχήματα και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στα οχήματα και τελικά συνελήφθη από από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου που είχαν αναλάβει την έρευνα σε βάρος του.

Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του και ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

(Η φωτογραφία είναι από την συγκεκριμένη υπόθεση)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο