Ο Διοικητής της Τροχαίας Βέροιας και οι Ενώσεις Αστυνομικών και Αποστράτων αποχαιρετούν τον Λάμπρο Δημητρουλάκο


Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του αστυνομικού της Τροχαίας Βέροιας Λάμπρου Δημητρουλάκου στέλνουν Ενώσεις και Σωματεία συναδέλφων του από την Ημαθία, εκφράζοντας τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο χαμό του 48χρονου αστυνομικού

Επίσης, ο διοικητής της Τροχαίας Βέροιας Ιωσήφ Παρούτογλου αποχαιρετά τον συνάδελφό του...


Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας

Από χθες το απόγευμα, η αστυνομική οικογένεια της Ημαθίας πενθεί βαρύτατα.
Αιφνίδια και απροσδόκητα, έφυγε από κοντά μας ο καλός φίλος και συνάδερφος, ο «Αγαθός μας Γίγαντας», Λάμπρος Δημητρουλάκος.
Ο Λάμπρος την 25/03/2020 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 50 ετών.
Υπηρετώντας για 25 έτη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και τα τελευταία χρόνια ως δικυκλιστής στο Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, άφησε το δικό του στίγμα σε όλους εμάς και στην τοπική κοινωνία της Ημαθίας. 
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και δηλώνουμε πως θα είμαστε δίπλα τους.
Ο Λάμπρος ήταν ένας από μας!
Καλό ταξίδι αδερφέ!

Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΟΥΡΤΗΣ Απόστολος      ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος


Από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Ημαθίας

Εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπημένου συναδέρφου ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΥ Λάμπρου.
Η δεύτερη οικογένεια του, η Ελληνική Αστυνομία και όλοι οι συνάδελφοί του, πενθούν την δυσαναπλήρωτη απουσία του άξιου συναδέλφου.
Το ήθος, η αγάπη του και η ουσιαστική προσφορά του, αφήνουν ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μνήμη μας και πάντα θα επηρεάζουν θετικά τις ψυχές μας.
Ευχόμαστε ειλικρινά ο Θεός να του χαρίζει ανάπαυση σώματος και να δίνει στην οικογένειά του υγεία, για να διατηρεί ζωντανή τη μνήμη του.
Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε και συνάδερφε Λάμπρο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                  Η Γεν. Γραμματέας 
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος           ΜΠΑΚΟΛΑ Μαλαματή     


Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Ημαθίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Ημαθίας θρηνεί σήμερα τον χαμό του αγαπητού σε όλους συναδέλφου ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΥ Λάμπρου. Επί σειρά ετών όλοι είχαμε συνεργαστεί με τον μάχιμο αξιόλογο συνάδελφο ο οποίος τυπικός στη δουλειά του πάντα πρόθυμος και χαρούμενος αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Η ΔΑ Ημαθίας είναι από σήμερα φτωχότερη.

Από την Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας

-Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αστυφύλακα Λάμπρου ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΥ, που <έφυγε> ξαφνικά και άδικα  από κοντά μας.
-Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Για το Δ.Σ.
     Ο Πρόεδρος                  Ο Γενικός Γραμματέας
 Πέτρος ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ         Ευάγγελος ΤΣΙΛΩΝΗΣ      


Το μήνυμα του Διοικητή της Τροχαίας Βέροιας Ιωσήφ Παρούτογλου


Καλό ταξίδι φίλε Λάμπρο…
Κάλο παράδεισο συνάδερφε….
Ανήμερα του ευαγγελισμού της Θεοτόκου διάλεξες να κάνεις την τελευταία σου περιπολία..την τελευταία σου διαδρομή… αυτή στην γειτονιά των αγγέλων.. ας είναι ..έτσι αποφάσισε ο Πανάγαθος …άλλωστε ο λαός λέει ότι τους καλούς ο Θεός τους παίρνει γρήγορα κοντά του…
Η είδηση του ξαφνικού χαμού σου μας συγκλόνισε όλους… οικογένεια, συναδέλφους, φίλους και απλούς συμπολίτες σου γιατί είσαι ΑΓΑΠΗΤΟΣ σε όλους..
Με την απλότητά σου, τον αυθορμητισμό σου και την καλοσύνη σου… τους κέρδισες όλους..
Οι πολίτες της Βέροιας σε αγάπησαν και σε αγκάλιασαν και για αυτό σε τίμησαν…
Ήσουν ο αγαθός γίγαντας…
Με το ανάστημα και το παράστημά σου ενέπνεες σεβασμό και εμπιστοσύνη… σε μερικούς και φόβο αλλά σε όλους έδειχνες έμπρακτα καλοσύνη και αγάπη… και αυτό δεν θα το ξεχάσει κανείς..
Οι λέξεις δεν έχουν πια αξία… αξία έχει ότι θα μείνει άσβεστη στις καρδιές μας και στο μυαλό μας η εικόνα σου ως «Ο ψηλός ΖΗΤΑΣ της Βέροιας»… ως «Ο Αγαθός γίγαντας».. ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ με καρδιά και ψυχή μικρού παιδιού…
Ήσουν οικογενειάρχης, χριστιανός, μετριοπαθής χαμηλών τόνων..ΑΝΘΡΩΠΟΣ με Α κεφαλαίο..
Πάντα πιστός στο καθήκον, πάντα παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της Υπηρεσίας… Δεν δίστασες ποτέ …δεν δείλιασες ποτέ..
Η σειρήνα της 4874 υπηρεσιακής μηχανής σου δεν θα πάψει ποτέ να ακούγεται στον ουρανό της Βέροιας και θα μας θυμίζει για πάντα το διάβα σου… της μηχανής που φρόντιζες και αγαπούσες σαν παιδί σου..Έγραψες πολλά χιλιόμετρα…. Όργωνες καθημερινά όλη τη Βέροια… με τον τρόπο σου δίδασκες την νομιμότητα στους συμπολίτες σου… για αυτό και όλοι σε αγαπούν και συμπονούν σήμερα μαζί με την οικογένεια σου….
Ως Διοικητής σου, τιμή μου που είχα την Θεού τύχη και ευλογία, να συνυπηρετήσω μαζί σου, να αγωνιστούμε μαζί στο πεζοδρόμιο και να βοηθάει ο ένας τον άλλον … δεν θα το ξεχάσω ΠΟΤΕ… όπως κανένας συνάδελφος δεν θα ξεχάσει το ΗΘΟΣ, τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΌ, την ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ και τη ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ σου που όλα τα χρόνια έδειξες…
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει… Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτε..
Όλοι οι συνάδελφοι της υπηρεσίας σου, της Τροχαίας σου, να είσαι σίγουρος ότι σταθούμε δίπλα στην οικογένεια σου… σε ότι χρειαστεί…
μου εκμυστηρεύτηκες πολλά πράγματα… αλλά πιο πολύ μου τόνιζες πόσο πολύ αγαπούσες, πόσο πολύ λάτρευες, πόσο πολύ καμάρωνες και πρόσεχες τον λεβέντη σου… από εκεί ψηλά που μας κοιτάζεις εγώ σου υπόσχομαι προσωπικά ότι θα είμαι δίπλα στον μονάκριβο γιο σου.. δίπλα του σε ότι χρειαστεί σαν να είσαι εσύ ΠΑΡΩΝ…
Κάλο παράδεισο συνάδερφε….
Καλό ταξίδι ΦΙΛΕ μου…

(Η αρχική φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο προφίλ του αστυνομικού της Τροχαίας Γιάννη Μπαλτζή και η 2η από τον διοικητή της Τροχαίας Βέροιας Ιωσήφ Παρούτογλου)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο