Συνάντηση του Μητροπολίτη Βεροίας με φορείς υγείας για τον κορωνοϊό


Την Τρίτη 10 Μαρτίου το πρωί ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον διοικητή των νοσοκομειακών μονάδων Ημαθίας και μέλη του διοικητικού συμβουλίου καθώς και από τον Πρόεδρο και μέλη του παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την κατάσταση που διαμορφώνεται με την εξάπλωση του κορωνοϊού και την αναγκαιότητα λήψης των απαραίτητων μέτρων.

Από την πλευρά του ο Διοικητής του νοσοκομείου διαβεβαίωσε πως το νοσοκομείο είναι σε πλήρη ετοιμότητα να δεχθεί πιθανά κρούσματα.

Ο πρόεδρος του παραρτήματος του Ε.Ε.Σ. Βεροίας, τόνισε πως ο Ε.Ε.Σ. θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή όπως άλλωστε πάντοτε έπραττε όταν οι συνθήκες το απαιτούσαν και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σύμφωνα με τις οδηγίες της διοίκησης του Νοσοκομείου. 

Ο Μητροπολίτης αφού ευχαρίστησε τον διοικητή για την ενημέρωση και τα μέλη του Ε.Ε.Σ. επεσήμανε πως η στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως με κάθε μέσο είναι δεδομένη. Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος θα ενημερώσει τους πιστούς και θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. 

Τέλος ο Μητροπολίτης , τόνισε ότι χρειάζεται σύνεση και όχι φόβος, με πίστη στον Θεό αλλά και με εμπιστοσύνη στην ιατρική επιστήμη θα αντιμετωπιστεί η επιδημία. 


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο