Στην 8η θέση ο Κωνσταντίνος Πετράκης στον αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ParaSnowboard στην Ισπανία


ΔΤ από Α.Σ. ΑμΕΑ "Εν Σώματι Υγιεί": Πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με μια 8η και μια 9η θέση στο αγώνισμα Banked Slalom της κατηγορίας SB-UL που ανήκει, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας Κωνσταντίνου Πετράκη, στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Para Snowboard που διεξήχθη στην πόλη La Molina της Ισπανίας. 

Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες (χιονοθύελλα και -12 βαθμούς) και είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη μέρα των αγώνων αναβλήθηκε και οι αθλητές αγωνίστηκαν μόνο τη δεύτερη μέρα. 

Ο Πετράκης, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας και κατετάγη 8ος στον πρώτο αγώνα με μόνο 0.23" διαφορά από τον 6ο αθλητή, ενώ στον δεύτερο αγώνα κατετάγη 9ος. Στο La Molina διεξήχθη για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία του αθλήματος, το αγώνισμα Dual Banked Slalom, δηλαδή αγώνας slalom με αντίπαλο αθλητή και όχι το χρονόμετρο, αλλά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν ολοκληρώθηκε. 

Να σημειώσουμε ότι ο αθλητής μας βρίσκεται σε συνεχή αγωνιστική άνοδο, κάτι που μαρτυρά η τόσο μικρή διαφορά με τους συναθλητές του, αναλογιζόμενοι ότι πλέον στην Ελλάδα, αξιόλογες χιονοπτώσεις για προπόνηση είναι σπάνιες. Με τον προπονητή του Αλμπανίδη Κωνσταντίνο και όλο το υποστηρικτικό team (Ομποσπονδία, Παραολυμπιακή Επιτροπή, Σωματείο) προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με στόχο την πρόκριση στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς του Πεκίνο το 2022. 

Ο επόμενος διεθνής αγώνας για τον Πετράκη θα είναι στη Νορβηγία 9 με 16 Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ --> https://r4rehab.blogspot.com/2020/03/8-la-molina.html

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο