Στην υπηρεσία της Κυβέρνησης τα ΜΜΕ με μετάδοση μηνυμάτων για την προστασία της δημόσιας υγείας


Δελτίο Τύπου του υφυπουργού πάρα τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Στέλιου Πέτσα για την έκδοση υπουργικής απόφασης που αφορά στη μετάδοση ενημερωτικών μηνυμάτων με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του κορωνοϊου covid-19:

Σε συνέχεια της Πράξης  Νομοθετικού Περιεχομένου για τη λήψη κατεπειγόντων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 179/15.3.2020 Απόφαση που αφορά στη δωρεάν μετάδοση ενημερωτικών μηνυμάτων από δημόσιους και ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, για την προστασία της δημόσιας υγείας και τα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19. 

Σκοπός της δράσης είναι η άμεση ενημέρωση του κοινού για την αντιμετώπιση των συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19, αλλά και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα ατομικά και συλλογικά μέτρα πρόληψης που πρέπει να λαμβάνονται για τον περιορισμό της διάδοσής του.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι μας την ανάγκη ύπαρξης κουλτούρας προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας και να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών της χώρας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο