ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για αλλαγές σε διοικητικές θέσεις στο Νοσοκομείο: "Ο λύκος και αν εγέρασε…"


Ο τομέας Υγείας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας παίρνει θέση στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες σχετικά με τις αλλαγές που επέλεξε να κάνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας, αφήνοντας αιχμές κυρίως για την χρονική στιγμή που επιλέχθηκε να γίνουν οι αλλαγές.

Η ανακοίνωση: 

Την ώρα που η Ιατρική κοινότητα και όλος ο Ελληνικός λαός με πρωτοφανή σοβαρότητα και καρτερικότητα αντιμετωπίζει την ‘επέλαση’ του κορωναΪού υιοθετώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

Την ώρα που απαιτείται σοβαρότητα, ομοψυχία και επαγγελματισμός ιδιαίτερα στους χώρους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ΄πολέμου΄.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Βεροίας προβαίνει ξαφνικά και αδικαιολόγητα, εν μέσω κρίσης, σε αλλαγές στην Διοίκηση του νοσηλευτικού προσωπικού με χαρακτηριστικά μικροκομματικής σκοπιμότητας.

Διερωτώμεθα

Ποιος είναι ο λόγος αυτών των αλλαγών και ιδιαίτερα αυτή τη κρίσιμη  στιγμή?

Δεν γνωρίζει η διοίκηση ότι σε περιόδους κρίσης δεν αλλάζουμε την ¨βασική ομάδα¨ η οποία έχει και την εμπειρία αλλά και τον αδιαμφισβήτητο επαγγελματισμό;

Σωστή και σοφή η παροιμία του ελληνικού λαού ``ο λύκος και αν  εγέρασε……. ΄΄. 

Δυστυχώς  η ΝΔ και τα στελέχη της, δεν μπορούν να ξεχάσουν τον παλιό, κακό τους εαυτό, που δεν συνάδει με μια σύγχρονη και χωρίς ρεβανσισμό κοινωνία. Παραμένει σε πολιτικές  αντιλήψεις και πράξεις που γυρίζουν την χώρα, πολλές δεκαετίες πίσω. 

ΤΜΗΜΑ  ΥΓΕΙΑΣ
ΝΕ  ΣΥΡΙΖΑ  ΗΜΑΘΙΑΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο