Βέροια: Η γνωστή απάτη με τα δήθεν λάθος εμβάσματα ξαναχτύπησε σε βενζινάδικο - Καταγγελίες και για απατεώνες που δήθεν κάνουν... ψεκασμούς!


Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, οι επιτήδειοι και επίδοξοι απατεώνες συνεχίζουν, όπως φαίνεται, ακάθεκτοι την δράση τους! 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα που έχει υπόψη του το InVeria.gr είναι η περίπτωση με την απόπειρα απάτης σε βάρος πρατηρίου καυσίμων, όπου προσπάθησε άγνωστος να τους εξαπατήσει με τη γνωστή μέθοδο του λάθους εμβάσματος. Συγκεκριμένα, ο άγνωστος απατεώνας κάλεσε και ισχυρίστηκε πως μιλά εκ μέρους του αντιδημάρχου Οικονομικών Δ. Βέροιας Στέλιου Ασλάνογλου και είπε στην υπάλληλο ότι θα έρθουν 10 οχήματα για να γεμίσουν με 80 ευρώ έκαστο και η πληρωμή θα γινόταν άμεσα, με τραπεζικό έμβασμα. Ωστόσο, 10 λεπτά αργότερα κάλεσε πίσω στο πρατήριο και ισχυρίστηκε ότι από λάθος έστειλε αντί 8000 ευρώ αντί για 800 ευρώ και ζήτησε να του επιστραφεί η διαφορά, οι 7.200 ευρώ δηλαδή.

Η υπάλληλος δεν "τσίμπησε" βεβαίως και ενημερώθηκε η αστυνομία και ο αντιδήμαρχος. 

Μάλιστα, ο κ. Ασλάνογλου, σχετικά με τη χρησιμοποίηση του ονόματός του, έγραψε στο facebook τα παρακάτω:

"Σας ενημερώνω ότι χρησιμοποιείται το ονοματεπώνυμό και η ιδιότητά μου από άγνωστους απατεώνες ....με σκοπό να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από συμπολίτες μας. ...Ουδεμία σχέση έχω, ούτε και ο Δήμος Βέροιας. ΚΑΛΩ τους συμπολίτες μου να μην είναι εύπιστοι". 

Προσποιούνται δημοτικούς υπαλλήλους που κάνουν ψεκασμούς

Πέρα από το παραπάνω περιστατικό, υπάρχουν καταγγελίες και για επιτήδειους που ισχυριζόμενοι πως είναι δημοτικοί υπάλληλοι και θέλουν να κάνουν ψεκασμούς, επιχειρούν να ληστέψουν ανήμπορα άτομα...

Το νου σας και προσοχή ιδιαίτερη στους ηλικιωμένους!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο