Αναγνώστης InVeria.gr: Περιμένει κρούσματα ο Δήμαρχος για να κλείσει το πάρκο της Εληάς;


Πολλές είναι οι αναφορές αναγνωστών του InVeria.gr σχετικά με την αυξημένη κίνηση πολιτών στους δρόμους και πάρκα της Βέροιας. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που προτείνουν στον Δήμο (άλλοι τα "βάζουν" μαζί του) να κλείσει τα πάρκα και πλατείες, ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός πολύ κόσμου στα σημεία αυτά. 

Εύλογα θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι μιλάμε για ανοιχτά μέρη, χωρίς περιφράξεις και κατά συνέπεια ο "αποκλεισμός" είναι θέμα δύσκολο. 

Η απάντηση σε αυτόν τον ισχυρισμό δεν είναι δύσκολη, καθώς από τη μία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τα φορητά κιγκλιδώματα που χρησιμοποιούνται στις παρελάσεις και άλλες εκδηλώσεις ή αντίστοιχα μέσα αποτροπής και από την άλλη, όπως έγινε σε άλλους δήμους, θα μπορούσε ο Δήμος Βέροιας να αφαιρέσει προσωρινά τα παγκάκια, όργανα γυμναστικής κλπ, ώστε - τουλάχιστον - να μην υπάρχει στάση παρά μόνο διέλευση από τα σημεία. 

Βασικό είναι ότι θα έπρεπε όλοι να το καταλάβουν από μόνοι τους, αλλά αυτό πάντα δεν είναι εύκολο... 

Πρόσφατο μήνυμα του αναγνώστη μας Λ.Τ., ο οποίος θίγει το θέμα και έγινε αφορμή για την συγκεκριμένη ανάρτηση:

"Καλησπέρα. Αναρωτιέμαι, τι κάνει ο δήμαρχος μας εδώ στην πόλη και τι περιμένει άραγε να κλείσει το πάρκο της Ελιάς; δηλαδή πρέπει να έχουμε κρούσματα για να το κλείσει; Παιδιά παίζουν, ένας χαμούλης γίνεται. Τι περιμένει;"

***

Και συμπληρώνουμε το ερώτημα: Αλήθεια. κ. Δήμαρχε, τι περιμένετε; Μήπως δεν συντρέχει λόγος ή είναι αδύνατον να γίνει; Καλό είναι να πληροφορηθούν για τις σκέψεις ή τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής οι πολίτες...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο