ex-Αιρετικά: Σε αναμονή τοποθέτησης Βεσυρόπουλου και άλλων εμπλεκόμενων για να βγάλουμε συμπεράσματα


Μεγάλο σούσουρο ξέσπασε με το voucher των επιστημόνων και την περίφημη τηλεκατάρτιση, το οποίο έγινε... σαματάς μετά την εντολή Μητσοτάκη να σταματήσει τελείως αυτή η παρωδία. 

Μάλιστα, σε αυτόν τον κουρνιαχτό ενεπλάκη και η Ημαθία, καθώς μία από τις 7 εταιρίες που μπήκαν στην υλοποίηση του προγράμματος είχε έδρα την Ημαθία και οι ιδιοκτήτες της είναι - δημόσια δηλωμένα - φίλοι του Ημαθιώτη υφυπουργού και βουλευτή Απόστολου Βεσυρόπουλου. 

Επειδή όμως πρέπει πάντα να έχουμε υπόψη την ρήση "μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις" (να μην κρίνεις προτού ακούσεις τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών) και αφού ακούσαμε τον... μύθο της μίας πλευράς, με ειλικρινή ανυπομονησία αναμένουμε και την άλλη πλευρά. 

Το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες μιας επιχείρησης που χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο (είναι γνωστό αυτό στην τοπική μας κοινωνία) τυγχάνει να είναι και προσωπικοί ή πολιτικοί φίλοι (ή και τα δύο) με ένα πολιτικό πρόσωπο και αυτή η εταιρία αναλαμβάνει ένα τέτοιο έργο, μπορεί εξ πρώτης όψεως να προκαλεί ένα μούδιασμα ή αμφιβολίες. 

Ωστόσο, από μόνο του το γεγονός αρκεί για να θεωρηθεί μια τέτοια ανάληψη έργου ως "αδιαφανής" και "παράνομη"; Από μόνο του όχι προφανώς, για αυτό και μένει να εξεταστεί αν όντως υπήρχαν κάποια κριτήρια που εξετάστηκαν αξιοκρατικά. 

Βεβαίως, πολιτικά το θέμα χωλαίνει και έρχεται η κουβέντα περί του νομίμου και ηθικού. Άλλωστε, είναι πάντα αυτή η... γυναίκα του Καίσαρος που πρέπει όχι απλά να είναι, αλλά και να φαίνεται τίμια. 

Σε κάθε περίπτωση, ο μόνος δρόμος είναι οι απαντήσεις. Ορθά, κοφτά, χωρίς περιστροφές, χωρίς σάλτσες και δακρύβρεχτα λόγια. Το αναμένουμε, τόσο από τον υφυπουργό, όσο και από τους λοιπούς εμπλεκόμενους στην συζήτηση. 

ΥΓ: Είδατε τελικά που όταν τα βάλεις με... ισχυρές κάστες δεν τα βγάζεις εύκολα πέρα; Δεν είναι σαν τους ανυπεράσπιστους εργάτες όλοι! 

ΥΓ2: Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι κάνουν πάρτι σε βουλευτικά γραφεία της Βέροιας κρίνονται ως ανακριβείς! Διότι, μεταξύ μας, σαν πέσει η μπάλα στο γήπεδο μπορεί να χτυπήσει τον καθένα!

(Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αλεξάνδρεια, στις 31 Μαρτίου 2019)

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο