Παρέμβαση έξω από το ΙΚΑ Βέροιας και επιχειρήσεις από δυνάμεις του ΠΑΜΕ


ΔΤ από ΚΚΕ Ημαθίας: Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, το σωματείο  συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας και  η επιτροπή  αγώνα Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βέροιας στα πλαίσια της Πανελλαδικής Μέρας Δράσης για  τα  προβλήματα  στην Υγεία και στους χώρους  δουλειάς, πραγματοποίησαν συμβολική παρέμβαση έξω από το ΙΚΑ Βέροιας με το σύνθημα «Πληρώσαμε πολλά! Δεν θα πληρώσουμε ξανά!» 

Απηύθυναν  κάλεσμα  στους εργαζόμενους, στα λαϊκά στρώματα για  δράση ώστε να δοθεί  ηχηρή απάντηση  μέσα  από τις συλλογικές διαδικασίες και τα σωματεία στην προσπάθεια κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων να  φορτώσουν τα  βάρη  της κρίσης στις πλάτες του  λαού για μια ακόμα  φορά.

Κατάγγειλαν την στάση της  ξεπουλημένης κλίκας των εργατοπατέρων  στη ΓΣΕΕ και στο  Εργατικό Κέντρο Βέροιας που όχι μόνο κρατούν δέσμιους τους εργαζόμενους , αλλά  συνδιαμορφώνουν μαζί με την κυβέρνηση και τον ΣΕΒ το  τοπίο  της επόμενης  μέρας σε αντεργατική και αντιλαϊκή κατεύθυνση.

Παράλληλα  το  Συνδικάτο Γάλακτος  Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας Πέλλας οργάνωσε παρέμβαση στο κονσερβοποιείο VENUS στη Βέροια και  στην ΑΛΜΗ ΑΕ  στην Αλεξάνδρεια. Συζήτησε  με εργαζόμενους  για τα προβλήματα στον κλάδο και την ανάγκη οργάνωσης στο Συνδικάτο για  να αποκρουστεί η  αντιλαϊκή επίθεση.




Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο