Τα εταιρικά μέτρα προστασίας της ΑΛΜΗ ΑΒΕΕ ενάντια στη διάδοση του SARS-CoV-2


Η ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε. στα πλαίσια των παραγωγικών δραστηριοτήτων της διαθέτει τις ανώτατες προδιαγραφές υγειονομικού χαρακτήρα σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων και των εργαζομένων της. 

Οι πιστοποιήσεις από διεθνείς φορείς ελέγχου και πιστοποίησης ασφάλειας τροφίμων (ISO, BRC, IFS, BSCI) της επιτρέπουν να εξάγει σε χώρες με αυστηρά κριτήρια ασφάλειας, όπως η Γερμανία και οι ΗΠΑ. Οι έλεγχοι είναι τακτικοί και εξαιρετικά αυστηροί και εγγυώνται με τους πλέον αξιόπιστους όρους τη υγειονομική στάθμη της επιχείρησης (καλύπτοντας τεχνικά χαρακτηριστικά των εγκαταστάσεων, καθαριότητα, απολυμάνσεις, ατομική προστασία και υγιεινή των εργαζομένων).

Στου κινδύνους για τη δημόσια υγεία από τον COVID-19 η εταιρεία αντέδρασε προληπτικά πολύ πριν ληφθούν κατασταλτικά μέτρα σε κρατικό επίπεδο. Επέκτεινε και ενέτεινε τις ήδη αυστηρές υγειονομικές πρακτικές της με πρόσθετα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και τη δημόσια υγεία, ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία του εργοστασίου — στοιχείο κρίσιμο για την τοπική κοινωνία και οικονομία. Τα μέτρα αυτό συγκροτήθηκαν σε κλιμακούμενο σχέδιο δράσης που ενημερώνεται καθημερινά από τις οδηγίες των σχετικών Υπουργείων, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). 

Πιο αναλυτικά:

Στις  δύσκολες οικονομικές συνθήκες της τελευταίας δεκαετίας η εταιρεία αντιμετώπισε  υψηλές και πολλαπλές πιέσεις με όρους κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας. Οι πιέσεις δεν επιμερίστηκαν και στο προσωπικό στο μέτρο που τα οικονομικά της δεδομένα το απαιτούσαν — με υψηλό διαχειριστικό κίνδυνο για την επιβίωσή της. Σήμερα και χωρίς να έχουν ξεπεραστεί οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης, η εταιρεία αναλαμβάνει με την ίδια υπευθυνότητα την αντιμετώπιση του σημαντικού αυτού κινδύνου για τη δημόσια υγεία. Αναλαμβάνει επίσης το  διοικητικό και διαχειριστικό βάρος των έκτακτων συνθηκών, πέρα από τα πρόσθετα οικονομικά κόστη και κινδύνους.

Γι’ αυτό ευχαριστούμε τους εργαζόμενους της εταιρείας για την πολύτιμη εμπιστοσύνη τους στη διοίκηση στην προστασία της υγείας των ίδιων, των οικογενειών τους και της κοινωνίας. Η αδιάλειπτη παρουσία τους στους χώρους εργασίας το αποδεικνύει. Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες μας και την τοπική κοινωνία για την δική τους εμπιστοσύνη στην εταιρεία από το 1996. Η ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε. κόντρα στις αντιξοότητες θα συνεχίσει την προσπάθειά της για παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων πάντα με την ίδια κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη. Ευχόμαστε οι δυσκολίες να ξεπεραστούν γρήγορα και κατά το δυνατό ανώδυνα για όλους.

Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση της ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε. 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
5ᵒ ΧΙΛ . ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
ΤΑΧ. ΘΥΡΙΔΑ 12 , 59035 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΤΗΛ. : +30 23330 27800 - Fax: +30 23330 27806
e-mail : info@almifoods.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια