Ανοίγουν στις 25 Μαΐου τα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος - Το απόγευμα της Κυριακής (17/5) οι επίσημες ανακοινώσεις


Το "πράσινο φως" έδωσε η Υγειονομική Επιτροπή για να ανοίξουν νωρίτερα τα καταστήματα εστίασης, κάνοντας έτσι δεκτό το αίτημα της κυβέρνησης. 

Το άνοιγμα των εστιατορίων και των καφετεριών θα γίνει στις 25 Μαΐου και το απόγευμα της Κυριακής (17/5) αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση. 

Η κυβέρνηση είχε ζητήσει από την Υγειονομική Επιτροπή των ειδικών να εξετάσει το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα από την 1 Ιουνίου, όπως αρχικώς είχε αποφασιστεί, τα καταστήματα εστίασης, καφέ κλπ, εφόσον φυσικά τα επιδημιολογικά δεδομένα της εξέλιξης της πανδημίας του κορωνοϊού το επιτρέπουν.

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι επισπεύσει τις διαδικασίες για την επανεκκίνηση της οικονομίας, έχοντας το βλέμμα της στραμμένο και στον τουρισμό και αυτό φαίνεται από την απόφαση να λειτουργήσουν εν τέλει τα καταστήματα εστίασης από τις 25 Μαΐου και όχι από την 1η Ιουνίου.

Πληροφορίες από newsit.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο