Ξεκινά κανονικά από 1 Ιουνίου το Κέντρο Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές Βέροιας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας


Ολική επαναλειτουργία του Κέντρου Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές Βέροιας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

Αγαπητοί φίλοι,

Όλο αυτό το διάστημα των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Σύλλογός μας προσπάθησε να σταθεί δίπλα σε όλους όσους είχαν ανάγκη από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του (λήπτες, φροντιστές κ.ά).

Αξιοποιώντας την τεχνολογία (skype, viber κ.λ.π.) και για το διάστημα που ήταν κλειστός, από τις 16 Μαρτίου έως τις 4 Μαΐου, παρείχε τις υπηρεσίες του μέσω αυτών των δικτυακών μέσων από τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Κέντρου Υποστήριξης. 

Στη συνέχεια από τις 4 Μαρτίου ξεκίνησε τις ατομικές συναντήσεις – συνεδρίες στο Κέντρο, με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων για την ατομική προστασία  τόσο των ωφελούμενων όσο και των εργαζομένων (απολύμανση χώρου, χρήση αντισηπτικών και μασκών κ.λ.π.), ενώ συνεχίστηκαν οι δικτυακές συναντήσεις με τις Ομάδες αλλά και ατομικών συνεδριών.

Ενόψει της χαλάρωσης των μέτρων και των αποφάσεων της πολιτείας, από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου ξεκινά η ολική επαναλειτουργία του Κέντρου Υποστήριξης, τηρώντας πάντα τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας. Μικρή διαφοροποίηση θα γίνει στον αριθμό των συμμετεχόντων σε μεγάλες Ομάδες, οι οποίες θα μοιραστούν σε μικρότερες.

Ήμασταν και θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

                                                               
                                                                         Το Δ.Σ.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο