Μαρκούλης: Χωρίς φυσικό αέριο η Βέροια;


ΔΤ από Επικεφαλής δημοτικής παράταξης Βέροιας «Προτεραιότητα στον Πολίτη» Αντώνη Μαρκούλη:  Με έντονο το αίσθημα αγανάκτησης πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται τελικά η εξαίρεση της Βέροιας από την τροφοδοσία με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) σύμφωνα με το εγκριθέν από τη ΡΑΕ νέο 5ετές πρόγραμμα ανάπτυξης της ΔΕΔΑ για τα έτη 2020-2024. 

Όλα αυτά μολονότι η ΔΕΔΑ έχει προκηρύξει από τον Αύγουστο του 2019 διαγωνισμούς για την προμήθεια υλικών, σταθμών διανομής, μέτρησης, ρύθμισης κ.λπ. Την ενεργή διάθεση της προηγούμενης κυβέρνησης κάποιοι θέλησαν να την εμφανίσουν ως αποτέλεσμα δικής τους πολιτικής παρέμβασης, υποσχόμενοι την υλοποίησή της. Ωστόσο, η πρόσφατη αυτή εξέλιξη -πέραν του ότι θα στερήσει τη φτηνή ενέργεια από τους πολίτες και τις τοπικές επιχειρήσεις- αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την ανακολουθία λόγων και έργων της παρούσας κυβέρνησης. 

Καλούμε τη Διοίκηση του Δήμου να συστρατευθεί στο αίτημά μας για άμεση αντίδραση ενόψει αυτών των εξελίξεων και για περαιτέρω κινητοποίηση προκειμένου η Βέροια να ενταχθεί στο πενταετές πρόγραμμα ανάπτυξης της ΔΕΔΑ.

Αντώνης Μαρκούλης
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη»

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια