Τη Δευτέρα (18/5) η κηδεία του Δημήτρη Γκίμα - Συλλυπητήρια μηνύματα για τον ξαφνικό του θάνατο


Την Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 55χρονου προπονητή της ομάδας μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας Δημήτρη Γκίμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στο ναό στις 5.30 μμ.


Εν τω μεταξύ, πλήθος συλλυπητήριων μηνυμάτων έχουν εκδοθεί για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Γκίμα, μερικά από τα οποία δημοσιεύονται παρακάτω:

Δήμαρχος Βέροιας

Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα το ξαφνικό θάνατο του προπονητή Μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα.  Σήμερα το ελληνικό μπάσκετ, η οικογένεια του Φιλίππου αλλά και σύσσωμη η αθλητική κοινότητα της πόλης αποχαιρετούν ένα εκλεκτό μέλος τους που υπηρέτησε το άθλημα του μπάσκετ εδώ και δεκαετίες με αξιοθαύμαστη ακεραιότητα, αγάπη και περίσσιο πάθος. Η απώλεια του Δημήτρη είναι απώλεια για όλη την τοπική μας κοινωνία. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Δήμαρχος Βέροιας 
Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης 


Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Π.Ε. Ημαθίας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του εξαίρετου συναδέλφου Δημήτρη Γκίμα. Συλλυπητήρια και δύναμη  στους δικούς του ανθρώπους. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Ο Πρόεδρος 
Δημήτρης Πυρινός

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας

Η διοικούσα επιτροπή του μπασκετικού Φιλίππου Βέροιας εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον αδόκητο θάνατο του Δημήτρη Γκίμα.

Καλό ταξίδι κόουτς.

Αετοί Βέροιας

Η είδηση του αδόκητου χαμού του Δημήτρη Γκίμα μας συγκλόνισε…

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας και προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας, Σίμος Γαβριηλίδης εκφράζεουν τη βαθιά τους οδύνη για την απώλεια ενός θιασώτη του μπάσκετ και ενός ανθρώπου που άφησε την παρακαταθήκη του στους νεότερους.

Είναι σοκαριστικό για όλους όσους ζουν και δρουν μπασκετικά στην πόλη… Και μόνο στην ιδέα πως δεν θα δούμε ξανά τον Δημήτρη στο παρκέ, φαντάζει ουτοπία…

Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος

Για τους πολλούς, ο Δημήτρης ήταν ο γνωστός κόουτς της ομάδας μπάσκετ της Βέροιας. Για την εκπαιδευτική μας κοινότητα, ήταν ο εξαιρετικός και χαμηλών τόνων συνάδελφος. Μας άφησε σήμερα. Ξαφνικά. Στα 55 του. Και μας συγκλόνισε όλους.

Καλό "ταξίδι" ψηλέ! Θα σε θυμούνται πάντα οι παίχτες σου, οι μαθητές σου στο σχολείο και όλοι οι συνάδελφοί σου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο