Τι είπε ο Δήμαρχος Βέροιας για τις νέες θέσεις στάθμευσης δικύκλων στο κέντρο, που θα γίνουν και γιατί υπάρχει καθυστέρηση


Την παρέμβαση του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη προκάλεσαν τα σχόλια των Νίκου Βουδούρη (InVeria.gr) και Ζήση Μ. Πατσίκα (εφ. "Λαός") στην καθημερινή εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,6 "Λαϊκά και Αιρετικά". 

Τα σχόλια αφορούσαν στο γεγονός ότι ακόμη δεν έχει προχωρήσει η χωροθέτηση θέσεων στάθμευσης δικύκλων στη Βέροια, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τις σχετικές συζητήσεις (ήταν ακόμα και προεκλογική κουβέντα, πέρσι τέτοιο καιρό). 

Όπως ανέφερε ο κ. Βοργιαζίδης, τον περασμένο Φεβρουάριο συνεδρίαση η Επιτροπή Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων, η οποία εισηγήθηκε δύο θέσεις, ενώ για μια τρίτη υπήρξε επιφύλαξη και αναβλήθηκε. Ωστόσο, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό και λόγω προσωπικών προβλημάτων του μοναδικού υπαλλήλου που μπορούσε να ασχοληθεί με το θέμα ώστε πάει στο δημοτικό συμβούλιο και να ψηφιστεί το θέμα, σημειώθηκε αυτή η καθυστέρηση και είναι άγνωστο το πότε (και αν φέτος) θα προχωρήσει. 

Οι θέσεις που είναι για να γίνουν χώροι στάθμευσης δικύκλων είναι τμήμα επί της οδού Μητροπόλεως (απέναντι από την Εθνική Τράπεζα) και τμήμα επί της Λεωφόρου Ανοίξεως και Εληάς γωνία (μπροστά από το καφέ Beluga). Η θέση για την οποία δεν πάρθηκε τελικά απόφαση ήταν τμήμα στην αρχή της οδού Βενιζέλου, καθώς εκφράστηκαν φόβοι ότι ίσως προκαλούνταν κυκλοφοριακά προβλήματα και θα εξεταστεί σε δεύτερο χρόνο. 

Σημειώνεται ότι ήδη υπάρχουν δύο χώροι στάθμευσης δικύκλων, επί της οδού Παστέρ (συμβολή με την οδό Εληάς) και επί της οδού Βικέλα (αρχή πεζοδρόμου).

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο