Κυκλοφοριακό "έμφραγμα" στην Περιφερειακή Οδό της Βέροιας λόγω απαραίτητων έργων ασφαλτόστρωσης (φώτο)


Κυκλοφοριακό κομφούζιο σημειώθηκε την Τρίτη (2/6/2020) στην Περιφερειακή Οδό της Βέροιας, λόγω των έργων οδοποιίας που ξεκίνησε να εκτελεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ημαθίας και τα οποία θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 (πλην του ενδιάμεσου Σαββατοκύριακου), σύμφωνα με σχετική απόφαση της Δ.Α. Ημαθίας. 

Η κυκλοφορία στο σημείο γίνεται εκ περιτροπής, μόνο από το ένα ρεύμα, για αυτό και σχηματίστηκαν σε κάποιες στιγμές ουρές πολλών εκατοντάδων μέτρων και οι καθυστερήσεις στη διέλευση ξεπέρασαν κάποιες περιπτώσεις τη μισή ώρα. 

Ωστόσο, πρόκειται για ένα έργο αναγκαίο, καθώς αντικαθίσταται όλο ο ασφαλτοτάπητας που παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα, οπότε για τις ημέρες των εργασιών οι οδηγοί καλό είναι να αποφεύγουν το σημείο ή να κάνουν υπομονή. 

Σχετικά με τα έργα έκανε σχετική δήλωση και ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, τονίζοντας:


Ξεκινάμε ένα νέο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, αρχίζοντας από τον περιφερειακό δρόμο της Βέροιας, που πρόσφατα περιήλθε στην αρμοδιότητά μας (φωτογραφίες) και θα συνεχίσουμε και σε άλλες περιοχές της Ημαθίας. Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για την ταλαιπωρία σε σχέση με τα έργα που κάνουμε στο δρόμο της Βέροιας, ήταν όμως απαραίτητο να γίνει και θα το ολοκληρώσουμε σωστά μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια