Ο Κ. Βοργιαζίδης για δειγματοληψίες ΕΟΔΥ, διόδια στην Εγνατία, ψεκασμούς κουνουπιών και αντισυνταγματική απόφαση ένταξης δημοτικών κτιρίων στο Υπερταμείο


Πέρα από το θέμα της ένταξης του έργου της Αποχέτευσης των Κοινοτήτων Βεργίνας και Παλατιτσίων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης - κατά την τοποθέτησή του στην αρχή της συζήτησης των θεμάτων προ ημερήσιας διάταξης - αναφέρθηκε στην δραστηριοποίηση κλιμακίου του ΕΟΔΥ σε Υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και του Δήμου Βέροιας, για προληπτικούς λόγους.

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι επικουρικά στους ψεκασμούς της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας θα διενεργηθούν ψεκασμοί από το Δ. Βέροιας για τα κουνούπια σε χωριά που έχουν βόθρους και ανοιχτά δίκτυα αποχέτευσης.

Επίσης, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην συνεδρίαση της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας σχετικά με τα διόδια επί της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Πλατάνου, όπου εκφράστηκε για ακόμη μια φορά η αντίθεση των Δήμων σε αυτό τον σχεδιασμό.

Τέλος, ο Κώστας Βοργιαζίδης αναφέρθηκε στην απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματική την ένταξη ακινήτων στο Υπερταμείο, χαρακτηρίζοντας αυτή την απόφαση δικαίωση των Δήμων, ωστόσο από εδώ και πέρα απαιτούνται νέες διαδικασίες από πλευράς των Δήμων προκειμένου να περιέλθουν και πάλι στην ιδιοκτησία του τα ακίνητα που είχαν μπει στο Υπερταμείο.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο