Ομαλά και χωρίς πολλά κενά σε εκπαιδευτικούς η επανέναρξη Δημοτικών και Νηπιαγωγείων στην Ημαθία


Μίνι απολογισμό για την πρώτη μέρα λειτουργίας των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της Ημαθίας κάνει ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο fb οι συνθήκες ήταν πολύ καλές, δεν υπήρχαν σοβαρά κενά σε εκπαιδευτικούς, τα αντισηπτικά έχουν παραληφθεί και οι καθαρίστριες ανταποκρίθηκαν πλήρως στα νέα δεδομένα. 

Δείτε την ανάρτηση:

Με πολύ καλές συνθήκες έγινε σήμερα η επανέναρξη των μαθημάτων στα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, αφού προσήλθε πάνω από το 80% των μαθητών. Παράλληλα, οι άδειες των εκπαιδευτικών (ειδικού σκοπού, ευπαθών ομάδων κλπ) δεν ξεπέρασαν το 7% με αποτέλεσμα, και μέσω περιορισμένων μετακινήσεων εκπαιδευτικών, να μην υπάρξουν κενά στα τμήματα.

Τα αντισηπτικά είχαν ήδη παραληφθεί από τους Δήμους και οι καθαρίστριες ανταποκρίθηκαν πλήρως στις νέες αυξημένες απαιτήσεις καθαριότητας και απολύμανσης.

Έτσι θα συνεχίσουμε ως τις 26 Ιουνίου, βοηθώντας όλοι το παιδί να επανασυνδεθεί με τη σχολική πραγματικότητα μέσα από ένα περιβάλλον υποστήριξης και ασφάλειας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο