Οργιάζουν τα σενάρια ανασχηματισμού - Τι αναφέρουν δημοσιεύματα και ρεπορτάζ για τους Μιχ. Χρυσοχοΐδη και Απ. Βεσυρόπουλο


"Φούντωσαν" τα σενάρια περί ανασχηματισμού της Κυβέρνησης, ιδιαίτερα μετά τις αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη περί... αποφάσεων στα βουνά μεν, αλλά και "διορθωτικών αλλαγών".

Από το βράδυ της Τρίτης (16/6/2020) τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στα ΜΜΕ, ονόματα που θα μείνουν και θα φύγουν, ποιοι θα αναβαθμιστούν, ποιοι θα μετακινηθούν, ποιοι θα παραμείνουν ως έχει και ποιοι θα δουν την πόρτα της εξόδου...

Όπως είναι λογικό, εδώ στην Ημαθία δείχνουμε ιδιαίτερο... ενδιαφέρον σε δύο πρόσωπα, τον Ημαθιώτη Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αλλά και τον Ημαθιώτη βουλευτή και υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που ούτως ή άλλως είναι επικεφαλής σε ένα νευραλγικό υπουργείο, όλα τα σενάρια τον θέλουν να παραμένει στο Προστασίας του Πολίτη.

Για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο τα πράγματα είναι πιο θολά, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ενδεχομένως είναι στους υφυπουργούς που θα αποχωρήσουν.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ από το Open και την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος 7.00":



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο