Τα μηνύματα των βουλευτών Ημαθίας Τ. Μπαρτζώκα, Λ. Τσαβδαρίδη, Φρ. Καρασαρλίδου για τις Πανελλαδικές 2020


Τα μηνύματά τους ενόψει την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων 2020 στέλνουν οι βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Φρόσω Καρασαρλίδου.

Τάσος Μπαρτζώκας, βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ)

«Αγαπητές μαθήτριες και μαθητές

Πρεμιέρα αύριο για τις πανελλαδικές εξετάσεις και, έχοντας περάσει κι εγώ από αυτό το στάδιο, η σκέψη μου βρίσκεται μαζί σας, καθώς  θα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας, έχοντας το βλέμμα σας στραμμένο στο μέλλον σας και στην υλοποίηση των ονείρων σας.

Οπωσδήποτε είναι μια δύσκολη και στρεσογόνος δοκιμασία αλλά κυρίως, η επιτυχία σε αυτές είναι μόνο η αρχή μιας μακράς πορείας. Αντίστοιχα, η αποτυχία δεν είναι το τέλος.

Χρησιμοποιώντας τα λόγια του Ουίνστον  Τσόρτσιλ, σας καλώ  να θυμάστε ότι όπως καμία επιτυχία δεν είναι οριστική, έτσι καμία αποτυχία δεν είναι μοιραία. Το παν είναι να βρίσκεις το θάρρος να συνεχίζεις.
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή τύχη και επιτυχίες!»


Λάζαρος Τσαβδαρίδης, βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ)

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες
Μέσα σε ιδιόμορφες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού καλείστε από αύριο να ανταποκριθείτε με επιτυχία στην εξεταστική διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Κατανοώ το στρες που βιώνετε, την αγωνία σας, το χτυποκάρδι της αναμονής, την αβεβαιότητα των τελευταίων στιγμών.

Κατανοώ την πνευματική και ψυχική σας κόπωση από το αδιάκοπο διάβασμα, κατανοώ τους φόβους σας για το απρόβλεπτο, την προσμονή σας για το καλύτερο!

Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι στα μάτια όλων μας, είστε ήδη νικητές!

Νικητές γιατί ολοκληρώσατε με επιτυχία μία σχολική διαδρομή γεμάτη πολύτιμες γνώσεις για τη ζωή σας.

Νικητές γιατί προσπαθήσατε με αφοσίωση, προγραμματισμό και χαμόγελο να διεκδικήσετε τους στόχους σας για το μέλλον, χωρίς να αφήσετε το άγχος, την αμφιβολία, τον αρνητισμό να σας νικήσει.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, κάνατε τους γονείς σας, τους εκπαιδευτικούς σας και όλους εμάς υπερήφανους όχι μόνο για τις γνώσεις που αποκτήσατε αλλά και για την προσωπικότητα που πλάσατε.

Σας εύχομαι ολόψυχα να ολοκληρώσετε με επιτυχία την προσπάθειά σας ανοίγοντας νέους ακαδημαϊκούς δρόμους και νέες κορυφές προς κατάκτηση.

Σας υπενθυμίζω ότι η επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι μονόδρομος, ούτε είναι το τέλος του δρόμου. Η μεγαλύτερη επιτυχία για εσάς θα είναι να συνεχίζετε πάντα να αγωνίζεστε με πάθος για όσα πιστεύετε, για όσα σχεδιάζετε, για όσα ονειρεύεστε, χωρίς ποτέ να επαναπαύεστε ή να απογοητεύεστε!

Καλή επιτυχία


Φρόσω Καρασαρλίδου, βουλευτής Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ)

Φέτος οι πανελλήνιες εξετάσεις γίνονται κάτω από ένα ιδιότυπο καθεστώς, με αυξημένο άγχος και λιγότερες διδακτικές ώρες λόγω της πανδημίας του κορονο'ι'ού.

Στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες, εύχομαι ολόψυχα στις υποψήφιες μαθήτριες και στους υποψήφιους μαθητές να πετύχουν το στόχο τους και να καταφέρουν την εισαγωγή τους στη σχολή που επιθυμούν.

Η αποτυχία εισαγωγής όμως δεν σημαίνει καταστροφή. Η ζωή έχει μπροστά της και άλλες ευκαιρίες. Έχει νέες προκλήσεις. Ο δρόμος της γνώσης παραμένει ανοιχτός.

Στους γονείς που όλο αυτό το διάστημα στέκονται δίπλα στα παιδιά τους εύχομαι να δικαιωθούν με την πρόοδο των παιδιών τους.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς για το έργο που επιτελούν και να τους ευχηθώ καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια