Απάντηση του Αλέκου Χατζηκώστα σε ανάρτηση της στήλης "Αλήθεια ή... όχι"


Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλέκος Χατζηκώστας απέστειλε το παρακάτω κείμενο,  ως απάντηση στην ανάρτηση της στήλης "Αλήθεια ή... όχι" της Δευτέρας 6 Ιουλίου 2020 (δείτε την ανάρτηση εδώ).

Στην απάντησή του ο κ. Χατζηκώστας αναφέρει:

Προς τι το σχόλιο;

Με αφορμή το δημοσίευμα σου με τίτλο : "Αλήθεια ή... όχι;"

Επειδή δεν μου αρέσουν τα "υπονοούμενα" για την ηθική μου υπόσταση δίνω ξεκάθαρες απαντήσεις γιατί το δημοσίευμα- έστω και καθυστερημένα- "φωτογραφίζει" δική μου εκδήλωση.

1.Επρόκειτο για εκδήλωση-παρουσίασης της πρώτης μου ποιητικής συλλογής- με ταυτόχρονη προβολή ταινίας μικρού μήκους με συμμετοχή Ημαθιωτών. Πήραν μέρος εκατοντάδες συμπολίτες μας.

2. Ήταν η τρίτη εκδήλωση που πραγματοποίησα στον συγκεκριμένο χώρο (προηγήθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 500 φύλλα της "ΑΛΛΗΣ  ΑΠΟΨΗΣ" και για τα 60 χρόνια της Κουβανικής Επανάστασης, που πήρε μάλιστα διεθνή προβολή μέσω του Υπουργείου εξωτερικών της Κούβας..)

3. Η επιλογή του φουαγιέ της Στέγης για τις παραπάνω εκδηλώσεις έγινε με αποκλειστικό γνώμονα την ενίσχυση του εκεί κυλικείου (μέσω της κατανάλωσης που έγινε) που τη διαχείριση έχει το ΚοιΣΠΕ Ημαθίας, δηλαδή "για καλό σκοπό". Παλιότερα (εδώ και 17 χρόνια) έχω κάνει παρόμοιες εκδηλώσεις με τη διοργάνωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην αίθουσα της Στέγης και εκεί δωρεάν

4. Ποτέ δεν μου ζητήθηκε ενοίκιο για τη χρήση του φουαγιέ της Στέγης, όπως άλλωστε δεν μου έχει ζητηθεί και σε άλλους χώρους για τις εκδηλώσεις που κάνω (π.χ "ΕΛΙΑ", καφέ "Εκτός Χάρτη" κ.α.).

5. Το ζήτημα της ενοικίασης του χώρου για θεατρική παράσταση από θίασο προφανώς και δεν με αφορά, ας απαντήσει το Δ.Σ της ΚΕΠΑ.

6. Η προσπάθεια να εμφανιστώ ως "ευνοούμενος" προφανώς και είναι καθαρά ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ, όταν και στον γράφοντα του άρθρου είναι πολύ γνωστή η σχέση μου με την δημοτική αρχή...

Επομένως για "εύνοιες" ο συντάκτης ας ψάξει σε χώρους που (πιθανά) καλά γνωρίζει!

Αλέκος Χατζηκώστας
εκδότης της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" - συγγραφέας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο