Δεν θα γίνουν φέτος εκδηλώσεις στο Ξηρολίβαδο


ΔΤ από Πολιτιστικό Όμιλο Ξηρολιβάδου: 

Αγαπητά μέλη, αγαπητοί συγχωριανοί, φίλες και φίλοι του Ξερολίβαδου,

υπό άλλες συνθήκες αυτές τις μέρες θα ήμασταν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του Ομίλου για το 2020.

Δυστυχώς, λόγω των μέτρων που ισχύουν ακόμη για την πανδημία του κορωνοϊού (covid-19), των οδηγιών από τους αρμόδιους φορείς και με γνώμονα την ασφάλεια και το καλό όλων, είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλουμε για το φετινό καλοκαίρι όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις που έχουν σχέση με τη λειτουργία του Ομίλου. Για τον ίδιο λόγο δε θα λειτουργήσουν ούτε τα τμήματα των παραδοσιακών χορών, του κοσμήματος, της θεατρικής ομάδας καθώς και το φροντιστηριακό τμήμα.

Φίλες και φίλοι, η απόφαση αυτή ήταν και για εμάς δύσκολη, αλλά η ασφάλεια και η υγεία όλων μας είναι πολύ πιο σημαντική. Ευχόμαστε να είναι η πρώτη και τελευταία φορά, που είμαστε αναγκασμένοι να ανακοινώσουμε την αναβολή των εκδηλώσεών μας.

Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς για να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε τις ομορφιές του χωριού μας μέσα από τις δράσεις του Π.Ο.Ξ.

Καλή αντάμωση,

το Δ.Σ. του Π.Ο.Ξ.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο