Δωρεάν σεμινάριο συμπλήρωσης μηχανογραφικού από το Σύλλογο Φροντιστηρίων Ημαθίας!


Μοναδική καινοτομία από τους φροντιστές της Ημαθίας! Προσφέρουν σε όλους τους μαθητές του Νομού δωρεάν σεμινάριο συμπλήρωσης Μηχανογραφικού με την εγκυρότητα του Κωνσταντίνου Κότιου. 

Το σεμινάριο αφορά σε όλους τους μαθητές του Λυκείου και θα το παρακολουθήσουν μέσω youtube, αρκεί να κάνουν εγγραφή μέσω του παρακάτω λινκ:


Η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

Το πληρέστερο σεμινάριο συμπλήρωσης μηχανογραφικού δελτίου έρχεται από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ. Σε συνεργασία με τον Δρ. Κότιο Κωνσταντίνο, ιδρυτή της LABORA, αφού πρώτα αναλυθούν πλήρως όλες οι σχολές του μηχανογραφικού δελτίου, θα λυθούν όλες οι απορίες σας για τα επαγγελματικά δικαιώματα, τις μετεγγραφές, τις βάσεις και πολλά πολλά άλλα… 

Για να εγγραφείτε, συμπληρώστε τη φόρμα: https://forms.gle/AdHXVLcySyT5BmTX6 και θα λάβετε αυτόματα στο email σας τις οδηγίες για τη σύνδεση σας, ανάλογα με το πεδίο που επιλέξατε!

Τα διαδικτυακά σεμινάρια θα γίνουν μέσω YOU TUBE LIVE. Δεν απαιτείται είσοδος με κωδικούς, ούτε download εφαρμογής. Συνδέεστε μόνο στα links που έχουμε ετοιμάσει.  Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε όσα επιστημονικά πεδία επιθυμείτε.Μέσα από τα σχόλια μπορείτε γραπτά να κάνετε όσες ερωτήσεις επιθυμείτε (θα απαντηθούν στο τέλος). 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο