Θεσσαλονίκη: Η δημοσιοποίηση των στοιχείων της 33χρονης που φέρεται να απήγαγε 10χρονη μαθήτρια έφερε και νέες μαρτυρίες


Δύο νέες καταγγελίες σε βάρος της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου, που κατηγορείται στην υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη μελετούν οι αρχές.

Οι δύο γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News, προσήλθαν στην αστυνομία μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 33χρονης. Οι γυναίκες κατήγγειλαν ότι η 33χρονη τις προσκάλεσε στο διαμέρισμά της με το πρόσχημα φιλικής συζήτησης με ποτό, τις νάρκωσε και ασέλγησε σε βάρος τους.

Οι καταγγελίες εξετάζονται με ιδιαίτερη προσοχή, ενώ ο δικηγόρος της 33χρονης, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει γνώση των καταγγελιών. Στο μεταξύ, συνεχίζεται η έρευνα στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για την ανάκτηση δεδομένων από τον υπολογιστή και τα κινητά τηλέφωνα της 33χρονης, τα οποία επιχείρησε να καταστρέψει πριν από τη σύλληψή της. Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη είναι προφυλακισμένη στις φυλακές Θήβας, κατηγορούμενη στην υπόθεση της απαγωγής της ανήλικης μαθήτριας.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη μεταξύ άλλων για αρπαγή ανηλίκου, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκου, όπως και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Πηγή: voria.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο