Καθημερινές ιστορίες... κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Βέροιας - Η δημόσια έκκληση του Διοικητή


Εμφανής είναι η αγωνία στις υγειονομικές αρχές της Ημαθίας για το ενδεχόμενο να ξεφύγει η κατάσταση με τον κορωνοϊό, κυρίως λόγω των ολοένα και αυξανόμενων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο νομό. 

Αν κανείς μεταβεί στο νοσοκομείο της Βέροιας, θα διαπιστώσει ότι στην είσοδο και εντός του χώρου υπάρχουν αυστηρά μέτρα, ενώ πολύ συχνά χτυπάει "κόκκινος συναγερμός" όταν προσέρχονται τα λεγόμενα "ύποπτα κρούσματα", που αρχικά κρατούνται στα λεγόμενα "box", ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με είσοδο πλησίον της κεντρικής εισόδου του νοσοκομείου και πλήρως απομονωμένοι.  

Ωστόσο, δεν λείπουν και τα... παρατράγουδα, καθώς υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να τηρήσουν τις οδηγίες, ενώ υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν την είσοδο του νοσοκομείου ή άλλους χώρους του κατάλληλο μέρος για να αναπτύξουν τις προσωπικές τους θεωρίες  και απόψεις περί κορωνοϊού και περί της ύπαρξής του ή μη... 

Μέσα σε αυτό το γενικό κλίμα επιφυλακής και αγωνίας., είδαμε και το μήνυμα του διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας στα social media. Ένα μήνυμα λιτό μεν, αλλά ενδεικτικό της αγωνίας του ίδιου και, προφανώς, όλων των στελεχών του νοσοκομείου. 

Έγραψε συγκεκριμένα ο Διοικητής:

Κορωνοϊός

Εμείς ξεχάσαμε την ύπαρξή του αλλά εκείνος όχι τη δική μας...

Μάσκα-Αποστάσεις-Ατομική υγιεινή.Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια