Νάουσα: 33χρονος έχασε τη ζωή του λίγα μέτρα μακριά από το Νοσοκομείο - 35 λεπτά άργησε το ΕΚΑΒ


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2020 στην οδό Φιλ. Κοκκίνου, στη Νάουσα, όταν 33χρονος Ναουσαίος, για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος. 

Οι περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά το ασθενοφόρο άργησε 35 λεπτά. Το χρονικό αυτό διάστημα που χάθηκε, πιθανόν να ήταν και πολύ σημαντικό καθώς ο νεαρός αιμορραγούσε στην άσφαλτο και ουδείς μπορούσε να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο, που απείχε από τα ατύχημα λίγα μετρά!

Όπως σχολιάζει η "Φωνή Ναούσης": "είναι η πολλοστή φορά που αναγκαζόμαστε να αναφέρουμε το γεγονός της έλλειψης ασθενοφόρου στην πόλη μας. Αν δεν μπορεί το κράτος να ναυλώσει ένα, ας το κάνει ο Δήμος μας ή ακόμα και όλοι εμείς μαζί. Είναι τραγικό να χάνονται ζωές λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στο νοσοκομείο μας.
Ίσως είναι το μοναδικό νοσοκομείο σε όλην τη χώρα που δεν έχει ασθενοφόρο σε 24ωρη βάρδια. Αυτό πρέπει να αλλάξει όχι αύριο, αλλά σήμερα κιόλας. Για να δούμε θα ευαισθητοποιηθούν οι πολιτικοί μας ή θα συνεχιστεί το κακό και θα χαθούν και άλλες ανθρώπινες ζωές;"

Η φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος.

Πηγή: foninaousis.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο