Βέροια: Μηχανάκι κόντεψε να τραυματίσει σοβαρά 11χρονη στον πεζόδρομο της Κοντογεωργάκη (βίντεο)


Με απόλυτο τρόπο ήρθε η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του ΛΑΟΥ με τίτλο «Μηχανάκια και ποδήλατα εναντίον πεζών!!!», όπως και των σχετικών σχολίων που έκαναν στην εκπομπή τους οι Ζήσης Μιχ. Πατσίκας και Νίκος Βουδούρης "Λαϊκά και Αιρετικά" την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020.

Γυναίκα έστειλε στην εφημερίδα "Λαός" επιστολή, που αναφέρει περιστατικό που συνέβη στις 14 Ιουλίου και αφορούσε σύγκρουση κοριτσιού που έκανε ρόλερ επί του πεζοδρόμου με μηχανάκι που διερχόταν από τον πεζόδρομο.

Το laosnews.gr παραθέτει αυτούσιο το μήνυμα της μητέρας της 11χρονης που - ευτυχώς - δεν τραυματίστηκε σοβαρά και σχετικό βίντεο - ντοκουμέντο από την παραλίγο τραγωδία:

«Είμαι η μητέρα του παιδιού που έγινε το τροχαίο με το μηχανάκι στις 14/07 ώρα 18:55 και έχω να προσθέσω ότι πέραν του ότι το ρεπορτάζ σας είναι αληθές, το παιδί, η 11χρονη μαθήτρια του 1ου δημοτικού, κατέβαινε με τα ρόλερ της από την οδό Έλλης, ευτυχώς με όλο τον προστατευτικό της εξοπλισμό, όταν έπεσε πάνω της το μηχανάκι.

Υπάρχει να σας πω και βίντεο ντοκουμέντο κατά το οποίο διαφαίνεται όλη η σκηνή, το οποίο τραβούσε φίλη του παιδιού που βρισκόταν πίσω από την 11χρονη!»

Δείτε το βίντεο:



Πηγή: laosnews.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο