Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ΑλεξάνδρειαςΣε μια υπέροχη βραδιά στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών στην Βέροια έπεσε η αυλαία χθες για το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας.  

Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες μικρού μήκους από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να αναδείξει την ταινία που θα παραλάβει το βραβείο κοινού.

Στην διάρκεια της βραδιάς δόθηκαν αναμνηστικά στον δημιουργό της ταινίας «Ο Γιάννης ζει» που παρευρέθηκε αλλά και στους χορηγούς των βραβείων :

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ : RAM computer Alexandrias
ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ : ΑΛΜΗ ΑΕ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ : ΕΛΤΑ Courier Αλεξάνδρειας
ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΦΙΣΑΣ : BLACK LIST by Kampakis
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ : RE ART Factory

Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής κ. Κορρές Κώστας Πολιτιστικός Διαχειριστής και Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του “Νεανικού Πλάνου”.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βραβείων θα γίνει εντός της ημέρας διαδικτυακά.

Το 6ο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες λόγο των μέτρων προστασίας από την πανδημία.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που υπό δύσκολες συνθήκες εργάστηκαν για την υλοποίηση της διοργάνωσης , τους θεατές που ακολούθησαν το φεστιβάλ και στον νέο χώρο , το νέο κοινό που γνωρίσαμε και αγκάλιασε θερμά το φεστιβάλ.

Ο σύλλογος «ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ» το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινώσει την μεταστέγαση του σε νέο χώρο , ένα χώρο που ευελπιστούμε να αποτελέσει μια κοιτίδα πολιτισμού και να «παντρέψει» πολλές και διαφορετικές πολιτιστικές δράσεις που τόσο πολύ έχει ανάγκη η περιοχή μας ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Μέχρι τότε….. Stay tuned – stay safe 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια