Μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές



Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Βέροιας που κατάφεραν να επιτύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, δικαιώνοντας τους κόπους, τις προσδοκίες και τα όνειρα πολλών ετών παρά τις σημαντικές δυσκολίες που συνάντησαν φέτος στον αγώνα τους λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας στην εκπαιδευτική κανονικότητα και στην καθημερινότητά τους. Η επιτυχία τους αποκτά αυτόματα μεγαλύτερη αξία και συνιστά ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον. 

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους και κάθε πρόοδο στο νέο κύκλο που ανοίγει στη ζωή τους. 

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς των μαθητών για όλη την υποστήριξη και την πολύτιμη καθοδήγηση που τους προσέφεραν μέχρι τέλους, μεταφράζοντας την προσπάθεια σε συλλογική επιτυχία. 

Τέλος, για όσες μαθήτριες και μαθητές δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο από τα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω πως θα έχουν πολλές ακόμα ευκαιρίες στο μέλλον για να επιτύχουν τους στόχους τους αρκεί να συνεχίσουν να ονειρεύονται, να διεκδικούν και να προσπαθούν κάθε μέρα για το καλύτερο». 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο