Χάντμπολ: Πρώτο φιλικό με πλήρη την ομάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας



Με την άφιξη του Igor Arsic ο Παναγιώτης Γούσιος έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του και έτσι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το φιλικό κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας αύριο, Σάββατο 29 Αυγούστου.
Ο πρώτος μήνας προετοιμασίας για το τμήμα χάντμπολ ανδρών του «Δικεφάλου του Βορρά», ολοκληρώθηκε, με την ομάδα να «χτίζει» τον δικό της χαρακτήρα. Με την άφιξη και του Κροάτη τερματοφύλακα, Igor Arsic, ο Παναγιώτης Γούσιος έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του και έτσι στο αυριανό φιλικό μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Για την ολοκλήρωση του πρώτου μήνα προετοιμασίας, ο Χρύσανθος Τσαναξίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η προετοιμασία συνεχίζεται σε πολύ καλούς ρυθμούς, καθώς βάζουμε όλοι μας το 100%. Είμαστε μία καινούργια ομάδα και θέλουμε να βρούμε τα πατήματα μας, οπότε πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, κάτι που προς το παρόν το καταφέρνουμε. Τα υπόλοιπα θα τα δείξουν οι υπόλοιποι φιλικοί αγώνες. Η προετοιμασία φέτος είναι πολύ πιο δυνατή. Το πρώτο φιλικό ήταν ένα καλό δείγμα για μία τόσο καινούργια ομάδα, όπως είμαστε εμείς. Στην πορεία θα φανεί πολύ περισσότερο η δουλειά που κάνουμε και θα αρχίσουμε να βρισκόμαστε καλύτερα στο γήπεδο».



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο