Η Νάουσα τίμησε τον πολιούχο της Όσιο Θεοφάνη


Την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 το πρωί, ημέρα κατά την οποία η Νάουσα εορτάζει τον πολιούχο της Όσιο Θεοφάνη τον θαυματουργό, τελέστηκε στο Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο.

Προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία και κήρυξε το θείο λόγο ο Μητροπολίτης Κοζάνης κ. Παύλος, ενώ έλαβαν μέρος οι Μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο οποίος χοροστάτησε και στον Όρθρο και ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Μεταξύ των παρόντων στην Θ. Λειτουργία ήταν ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσιος Κούγκας, ο αναπληρωτής Διοικητής της Π.Υ. Νάουσας Γεώργιος Μητσιοκάπας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Νάουσας και πρώην Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης κ.α.

Κατά την διάρκεια του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας τέθηκε σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα του Οσίου Θεοφάνους, η οποία φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.







Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο