Κλιμάκιο του Δ. Βέροιας ενημέρωσε τους διαμένοντες στη Δομή Φιλοξενίας Αγ. Βαρβάρας για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού


ΔΤ από Δημοτική Αστυνομία Βέροιας: Την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020, η Δημοτική Αστυνομία και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βέροιας, πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα, με θέμα: «Εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού». 

Στην ενημέρωση συμμετείχαν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού-Αστυνόμευσης Δημοτικής Αστυνομίας Χαράλαμπος Καπουρτίδης και η Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας Ψυχολόγος Παρασκευή Αγγελή οι οποίοι και ανέλυσαν τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου, όπως και την ανάδειξη τεχνικών διαχείρισης της κοινωνικής απόστασης που οφείλουν να κρατήσουν οι πολίτες μεταξύ τους και των αρνητικών συναισθημάτων που προκύπτουν  από αυτήν.

Την οργάνωση της επίσκεψης των δύο Υπηρεσιών επιμελήθηκαν η Προϊσταμένη Ελέγχου-Δημοτικής Αστυνομίας Σιακαβάρα Ελένη και η κα. Αγγελή Παρασκευή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διοικητή της δομής κ. Αβραμόπουλο Ελευθέριο και τον κ. Νταλή Λάζαρο υπάλληλο Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την συνεργασία τους.Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια