Πρόεδρος καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Βέροιας: Να τηρήσουμε υπεύθυνη στάση και μέτρα στα μαγαζιά μας


Με επιστολή προς τους συναδέλφους του - μέλη του Σωματείου Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Βέροιας, ο πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Σαμανίδης παρακαλεί όλους να τηρούν υπεύθυνη στάση και να εφαρμόζουν τις σχετικές οδηγίες. Επίσης, προτρέπει να φερθούν υπεύθυνα και σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο κρούσμα στο προσωπικό ή τους ίδιους. 

Όπως τονίζει στην επιστολή του ο Κώστας Σαμανίδης "πρέπει για το επόμενο διάστημα να συμπεριφερθούμε όπως ακριβώς κάναμε κατά την επανέναρξη μας μετά την καραντίνα! Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και ξεπεράσουμε ενωμένοι και αυτήν την δύσκολη (επιδημιολογικά) κατάσταση. Σίγουρα δεν εξαρτάται η εικόνα της επιδημίας στην περιοχή μας μόνο από εμάς αλλά έχουμε υποχρέωση να καλλιεργήσουμε (στο μερίδιο που μας αναλογεί) το αίσθημα ασφάλειας στους θαμώνες αλλά και το προσωπικό μας!".

Η επιστολή του Κώστα Σαμανίδη:

Αγαπητοί /ες συνάδελφοι .!

Υπάρχει όπως έχετε αντιληφθεί, δικαιολογημένα, μια έντονη ανησυχία γύρω από την εξάπλωση του ιού στην περιοχή μας.

Θα πρέπει όλοι να συγχαρούμε τους συναδέλφους που με αίσθημα ευθύνης έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους προκειμένου αυτές να απολυμανθούν και να γίνουν τα απαιτούμενη τεστ στο προσωπικό τους και βέβαια να συγχαρούμε και τους συναδέλφους που μόλις αντιλήφθηκαν κάποιο ύποπτο κρούσμα στον περίγυρο τους προχώρησαν στις απαιτούμενα προληπτικά μέτρα (καθαρισμός επιχείρησης, τεστ, απολύμανση)

Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τα κρούσματα σε χαμηλό επίπεδο και αυτό μας βοήθησε πολύ.

Χρέος μας είναι ο καθένας στην επιχείρηση του αλλά και σαν γενική εικόνα όλοι μαζί να τηρούμε τα μέτρα όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο σχολαστικά.

Όλοι ταλαιπωρηθήκαμε και κουραστήκαμε από την πανδημία πελάτες, προσωπικό, εμείς αλλά και οι οικογένειες μας και λογικά έχουμε χαλαρώσει σε έναν βαθμό.

Καλούμαστε λοιπόν για άλλη μια φορα να δείξουμε υπευθυνότητα και ατομική ευθυνη στα μαγαζιά μας ώστε να διατηρήσουμε τον ιό σε χαμηλά επίπεδα στην περιοχή μας.

Και ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τα παρακάτω με ευλάβεια
-φοράμε μάσκα
-τηρούμε τις αποστάσεις
-έχουμε αντισηπτικά στα τραπέζια
-τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα
σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

Πρέπει για το επόμενο διάστημα να συμπεριφερθούμε όπως ακριβώς κάναμε κατά την επανέναρξη μας μετά την καραντίνα!

Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και ξεπεράσουμε ενωμένοι και αυτήν την δύσκολη (επιδημιολογικά) κατάσταση.

Σίγουρα δεν εξαρτάται η εικόνα της επιδημίας στην περιοχή μας μόνο από εμάς αλλά έχουμε υποχρέωση να καλλιεργήσουμε (στο μερίδιο που μας αναλογεί) το αίσθημα ασφάλειας στους θαμώνες αλλά και το προσωπικό μας!

Ψυχραιμία, κουράγιο και καλή δύναμη για την συνέχεια σε όλους!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια