Σε κρίσιμη καμπή η Ημαθία λόγω κορωνοϊού - Έρχονται διψήφια νούμερα στα κρούσματα και εκφράζονται φόβοι για ακόμα δυσκολότερες συνθήκες


Σε πολύ κρίσιμο σημείο βρίσκεται το επιδημιολογικό φορτίου του κορωνοϊού στην Ημαθία, όπως επισημαίνουν υγειονομικές πηγές από το νοσοκομείο Βέροιας και μάλιστα εκφράζονται πλέον ανοιχτά οι φόβοι πως αν δεν υπάρξει αντιστροφή της κατάστασης η Ημαθία θα είναι η επόμενη περιοχή που θα εφαρμοστούν αυστηρά μέτρα. 

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (20/8), τα κρούσματα πλέον είναι διψήφια και μένει αυτό να ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΕΟΔΥ. Μάλιστα, η πλειοψηφία των κρουσμάτων αφορούν άτομα κάτω των 30 ετών και η διασπορά αφορά όλη την Ημαθία. 

Επιπρόσθετα, έγινε γνωστό ότι σήμερα (Πέμπτη 20 Αυγούστου) ακόμη ένα άτομο διακομίσθηκε από το νοσοκομείο της Βέροιας σε νοσοκομείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως επισημαίνεται έντονα από τις υγειονομικές αρχές της Ημαθίας, θα πρέπει να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα αυστηρά, καθώς τα πράγματα είναι πλέον σε οριακό σημείο. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο